Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Äventyrliga familjen

Ett äventyr för hela familjen, vi finns på två ställen i Linköping. Alla våra aktiviteter gör vi i samarbete med Studiefrämjandet.

 

Äventyrliga familjen i Ljungsbro / Berg!

Äventyrliga familjen är en fast grupp som träffas på varierande aktiviteter 4 gånger/termin. Vi vänder oss till familjer som vill upptäcka naturen i Ljungsbros och Bergs omgivningar. Aktiviteterna varierar utifrån säsong och önskan i gruppen. Exempel på olika teman och utomhusäventyr kan vara att laga mat över öppen eld, titta på småkryp, naturpyssel, spåra djur och leka tillsammans. Gemensamt för alla aktiviteter är att vi är utomhus. Vi tar avbrott för lunch och som oftast, även för fikapaus.

Till skillnad från Friluftsfrämjandets övriga barnverksamhet är detta en aktivitet där även föräldrar förväntas ta en aktiv roll i verksamheten, att tillsammans med barnen och övriga familjer utforska naturen. Kanske har just du en specialitet som du vill dela med dig av till oss andra?

För att vara med på aktiviteter med Äventyrliga familjen ska hela familjen vara medlem i Friluftsfrämjandet. Gör även en anmälan till aktiviteten, på friluftsfrämjandet hemsida för varje familjemedlem som ska följa med och kontrollera att du får en bekräftelse för varje person.

Äventyr 2016:
15 maj ”Vi upptäcker våren”
5 juni ”Blommornas värld”
28 augusti ”Vid sjökanten”
2 oktober ”Bland svampar och träd”

För äventyrliga familjen i Berg är kostnaden 250Kr / familj och termin. Där utöver kan det komma till kostnader vid vissa utflykter.

 

Vid frågor kontakta Hilde eller Jenny på: friluftsbarniljungsbro@mail.com

 

____

Den tidigare gruppen i Vikingstad / Linköping är vilande under 2017.

Linköpings lokalavdelning Adress: Kungsbergsgatan 2A 582 52 Linköping

linkoping@friluftsframjandet.se

Äventyrliga familjen Linköping

Äventyrliga familjen LinköpingVill du liksom vi komma ut i naturen tillsammans med andra familjer – då är du varmt välkommen atthänga på Äventyrliga familjen i Linköping. Vi är ett glatt familjegäng som träffas en – två gånger pertermin. Våra aktiviteter är varierande -ibland passar aktiviteterna de lite yngre familjemedlemmarnaoch ibland krävs det lite större ben och mer mod. Vi besöker höghöjdsbanor, grottor, olikanaturreservat, testar natur parkour, paddling och kanske får vi till en familjeövernattning.Våra aktiviteter hittar du i aktivitetshanteraren.Är du nyfiken på att hänga med, eller vill du vara med och planera – du är varmt välkommen att kontakta oss.

familjen.j.blom@gmail.com

Helén Guricke Lemark 0701138412,  Lina Jarledal Blom 0703606225