Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrsgruppen TVM Kolmården

TVM betyder Tre Vildmarksmål och är Friluftsfrämjandets äventyrsgrupper för ungdomar. Vildmarksmålen är skogen, vattnet och fjället.

Tanken när TVM Äventyrsgrupperna startades var att alla TVMare skulle besöka de här platserna under sin tid i verksamheten. Det gäller fortfarande, men idag är målen framförallt en symbol för att TVM är en ungdomsverksamhet där vi gör många olika saker. Vandring, paddling, cykling och läger (ting) är exempel på aktiviteter som står på programmet. Vi genomför både stora och små äventyr.

Verksamheten riktar sig främst till dig som är mellan 14 och 25, och är en fortsättning på barnverksamheten med Skogsmulle, Strövare och Frilufsare. Givetvis är även du som inte varit med tidigare varmt välkommen!

Ledare för TVM i Kolmården är Erik Engström, David Sjöberg och Catharina Lindblad.

I verksamheten samarbetar vi mycket med ungdomar från andra delar av Mälardalen. Vi reser ofta hit och dit i landet och träffar andra likasinnade.

Varför ska man vara med? Det speciella med TVM Äventyrsgrupperna är gemenskapen. TVM är en speciell känsla och en speciell upplevelse. Att vara ute i naturen och uppleva saker tillsammans skapar starka relationer och ger många vänner. Ofta vänner för livet.

Är du nyfiken eller intresserad av att följa med? Tveka inte att höra av dig till ledarna, se nedan!

Läs mer om aktiviteter i Mälardalen på facebook.com/tvmmalardalen

Erik Engström

Ledare TVM

tvm.kolmarden@friluftsframjandet.se

David Sjöberg

Ledare TVM

tvm.kolmarden@friluftsframjandet.se

Catharina Lindblad

Ledare TVM

tvm.kolmarden@friluftsframjandet.se

Senaste Instagram-bilder från TVM Äventyrsgrupperna Mälardalen