Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vår barnverksamhet

Många aktiviteter som vänder sig till barn skapar spänning genom konkurrens och tävlingsmoment. Hos Friluftsfrämjandet blir barnen en del i en grupp där alla hör till och får vara med. Hos oss finns inte tävlingen utan det är helt andra upplevelser som får adrenalinet att rusa. Att få grilla sin korv, att få prova klättring på rep, i träd eller på klippor, att spåra djur i nysnön eller att så småningom, nästan alldeles på egen hand, göra upp en eld. All verksamhet sker med leken som förtecken och tillsammans har vi roligt.

Friluftsfrämjandet Kinda erbjuder Skogsknytte (3-4 år), Skogsmulle (5-6 år), Strövarna (7-9 år) och Frilufsarna (10-12 år). Hösten 2018 kör vi också igång med Skogsknop för barn 2-3 år. Samtliga grupper håller till i Rimforsa och träffas på lördagar i enlighet med aktivitetsguiden. Verksamheten bedrivs i terminer och en termin innehåller cirka 6 gånger.

Om du är intresserad av plats i grupperna eller om du vill dra igång en egen barngrupp så tveka inte att höra av dig till oss.

Övriga barngrupper:
För närvarande har vi inte möjlighet att erbjuda andra barnverksamheter än de som står listade ovan. Men om du är intresserad av någon annan form av verksamhet så tveka inte att höra av dig till oss.

Senast uppdaterad 2018-02-19

Karin Gustafsson

Verksamhetsansvarig Barn

karin.gustafsson@friluftsframjandet.se