Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

TVM-invigning i Kinda

2022-02-19

För första gången på många år har Kinda lokalavdelning återigen en aktiv grupp TVM:are då Kinda lokalavdelning i augusti 2020 invigde sina första TVM:are på väldigt många år.

Själva invigningen skedde på ett TVM-ting där även två frilufsargrupper från Örebro och Norrköping bjöds in. Totalt var det ett fyrtiotal ungdomar och ledare som invigdes i soluppgången på Klevberget strax öster om Rimforsa. Temat för invigningen var troll-ting. Utöver att det var första gången som en invigning hölls på mycket länge så gjorde också omständigheterna med Covid-19 att det blev en väldigt speciell tillställning. Detta gjorde att vi var tvungna att bygga ett större läger där alla kunde sova med avstånd. Vi fick också se till att det fanns tillgång till tvättmöjligheter och handsprit samt att vuxna inte delade tält.

Någon vecka innan invigningen gjorde torkan att vi var tvungna att stryka det planerade lägerbålet, fackeltåget upp till Klevberget och jonglerandet med eld. Avsaknaden av eld i kombination med restriktionerna satte också käppar i hjulen för måltiderna. Detta löstes dock genom att beställa 36 pizzor och genom att alla fick ta med sig personlig frukost.