Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Preliminärt vandringsprogram 2020

2020-01-01

Här är Friluftsfrämjandet Jönköpings preliminära vandringsprogram 2020. Vi erbjuder några vandringar i tätortsnära natur på kvällar och helger, samt två vandringsresor med övernattning till Isabergsområdet respektive Södermanland (Sörmlandsleden). Varje vandring läggs separat ut i äventyrshanteraren när respektive planering är klar - och där presenteras alla detaljer. Det är också där du gör din anmälan. Programmet är preliminärt och vi presenterar det översiktligt för att du ska få chans att planera in turerna. Dock vill vi reservera oss, det kan bli ändringar, så håll dig uppdaterad om programmet genom att kika in på denna sida under året.

18/1 Vintervandring Komosse. 

18/2 After Work: Vattenledningsparken/Odensberg. 

25/3 After Work: Våffelvandring, Hassafall.  

28-29/3 Två dagsturer med vandring i Isabergsområdet lördag-söndag. Övernattning för de som vill. Inställd på grund av covid-19 situationen.

28/4 After Work: Strömsbergs naturreservat.

8-10/5 Weekend på Sörmlandsleden. Samarbete med Södertälje lokalavdelning. Avresa fredag eftermiddag. Preliminärt övernattar vi i tält/vindskydd. Hemresa söndag eftermiddag. Vandringsresan är inställd på grund av covid-19 situationen. 

2/6 After Work: Vi vandrar på något av stadens berg.

11/8 After Work: Tabergsområdet.

16/9 After Work: Dumme mosse.