Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Våra samarbetspartners och sponsorer

Ledarledda aktiviteter och äventyr ut i naturen.  Detta är grunden för Friluftsfrämjandet. En förutsättning för att vi ska hålla hög kvalitet är att våra ledare (som har en god grundutbildning i botten) också har möjlighet att fortbilda sig. Genom att mötas över gränser kraftsamlar vi och skapar även samordningsfördelar. Utblick 2018 kommer att bli en härlig, lärorik och kreativ mötesplats för friluftslivets ledare från stora delar av landet.

Outnorth medverkar på Utblick med ett litet showroom utomhus fredag-lördag. Outnorth erbjuder också workshops om fotografering och skogsbad i programmet.  

 Outnorths logoytp

Smålands turism utvecklar besöksnäringen i Jönköpings län och finns med som samarbetspartners när Friluftsfrämjandet håller nationell fortbildningshelg på Isaberg i Småland. Naturturism och entreprenörsskap är i fokus för Smålands turism.

Smålands turism, logotyp

Bergans är en av Friluftsfrämjandets partners på riksnivå och finns med som samarbetspartners till Utblick genom att bidra med några fina produkter som du kan vara med och tävla om. Garanterat är det något som passar för dig som gillar att fika eller laga mat ute :)

Bergans logotyp

Light My Fire är en av Friluftsfrämjandets partners på riksnivå och finns med som samarbetspartners till Utblick genom att bidra med några fina produkter som du kan vara med och tävla om. Kanske går de att bära på ryggen? 

 

 

 

 

Studiefrämjandet genom Studiefrämjandet Småland Gotland är samarbetspartner till Utblick. På Utblick erbjuder Studiefrämjandet forbildning på temat "Föreningsutveckling, vässa valberedningen". Studiefrämjandet är också med på plats och ger tar emot gäster och ger service - samt bistår exmpelvis med material och utrustning såsom tält, skyltar, med mera. 

Studiefrämjandets logotyp

 

Isaberg Mountain Resort och Friluftsfrämjandet Region Öst, Väst och Syd har tecknat samarbetsavtal och det är med avstamp i detta som Utblick genomförs.

Isaberg Mountain Resort logotyp

Allergisäkra äventyr

Utblick genomförs tillsammans med Allergisäkra äventyr som är Friluftsfrämjandet och Astma- och Allergiförbundets gemensamma satsning med stöd från Postkodlotteriet. Under Utblick har du möjlighet att bland annat ta del av den nya "e-learningutbildningen" för friluftslivets ledare med kunskap, fakta och tips kring hur man skapar allergisäkra äventyr.

Länk till Allergisäkra äventyr

Medlemserbjudande

Du vet väl om att Isaberg Mountain Resort är samarbetspartner till flera av regionerna i Friluftsfrämjandet?!

Läs mer