Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Så påverkas regionen i mars/april

2020-04-03

Utifrån rådande situation i samhället med spridning av Coronavirus (covid-19) vill Friluftsfrämjandet Region Öst berätta att: Regionen följer händelseutvecklingen på daglig basis och vidtar de åtgärder som behövs rörande vår verksamhet utifrån Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer.

Region Öst är i nära dialog med övriga regioner och Friluftsfrämjandets riksorganisation och följer även de direktiv som kommer internt, om hur vi ska bedriva vår verksamhet.

Vår verksamhet

Gällande de kurser, utbildningar, träffar med mera som skulle genomförts de närmsta veckorna under våren 2020 så är vi i dialog med ansvariga kursledare. Vi gör bedömning från fall till fall om evenemang ska genomföras eller inte, och om de ska genomföras - så kikar vi på vilka anpassningar som i sådana fall bör göras. Alla deltagare, samarbetspartners osv. till respektive evenemang kommer att få information om vad som gäller. 

Gällande regionstämman den 25 april är det beslutat att den ska genomföras som ett digitalt möte.

Regionkontorets personal arbetar hemifrån

Från 17 mars arbetar personalen på vårt regionkontor i huvudsak hemifrån eller på distans. Personalens fysiska möten inomhus och resor utanför länet ombokas.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver stöd eller har frågor. Hör av dig via telefon eller skicka e-post. 

Mer information och mall för riskbedömning

Ta del av Riksorganisationens information: 
Covid-19 påverkar Friluftsfrämajandets verksamhet.

Läs gärna även:
Kanske har friluftsliv aldrig varit viktigare än nu. 

När det gäller evenemang och sammankomster gör vi löpande bedömning, från fall till fall. Här är länken till Folkhälsomyndighetens verktyg för ”Riskbedömning av evenemang och sammankomster med anledning av covid-19” som förtroendevalda och ledare inom Friluftsfrämjandet ska följa.