Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bytesmarknad 2019

Fynda nya prylar och sälj vidare dina avlagda

Under ett par år har vi inte arrangerat någon egen Bytesmarknad utan det har istället arrangerats en Köp&Sälj-marknad vid IKSU Alpins Snömässa.

I år har IKSU Alpin valt ett annat format för Snömässan så på lördagen 23 November är den på Sjöbris och den 24 November är Köp&Sälj-marknad på IKSU Sport.

Vi kommer att vara på plats på Köp&Sälj och är glada för att vara med på en dag för att både fynda nya och lämna sina använda prylar och utrustning inför vinterns aktiviteter för både stora och små!

Vi hoppas på en trevlig dag tillsammans med andra vinteraktivitets-människor men också för att besvara frågor om vår vår verksamhet och inte minst vinterns skid- och snowboardskola. Dessutom kommer vi att ha en spännande tävling där man har chans att vinna en gratis plats i vår skid- och snowboardskola (för barn) alternativt en gratis privatlektion (för vuxna). 

Hälsningar från IKSU Alpin: 

Välkommen till årets Köp&Sälj-marknad! Söndagen den 24:e November anordnar vi en heldag på IKSU sport där du har möjlighet att sälja och fynda sportutrustning och kläder. Vi storsatsar med ny lokal och större utbud än tidigare! Vi utlovar en marknad med bra fynd och stora chanser för dig som säljare att bli av med dina gamla prylar. Bra för både miljö och plånbok.

Öppettider: Söndag 24 november 11.00-15.00
Plats: IKSU Sport (stora entréhallen)
Betalning: Endast Swish
Entré: Gratis

https://www.facebook.com/events/413301689583068/

Vill du sälja någon pryl på Köp&Sälj-marknaden? Kika in https://www.iksu.se/sv/sektioner/iksu-alpin/kop--salj/ för mer info!


Welcome to this year's Buy & Sell market! On Sunday, November 24th, we organize a full day at IKSU sports where you have the opportunity to sell and find sports equipment and clothing. We promise a market with good bargains and great chances for you as a seller to get rid of your old gadgets. Good for both environment and wallet.

When: 11:00 - 15:00
At IKSU Sport
Payment: Swish
Entrance: Free

https://www.facebook.com/events/413301689583068/

Do you want to sell something in the Buy & Sell market? Check out https://www.iksu.se/sv/sektioner/iksu-alpin/kop--salj/

Don't miss out on a fantastic opportunity to grab a bargain on all kinds of winter gear at our buy and sell market at this year