Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Snömässan 2018

Varmt välkommen till Snömässan

I år har vi i Alpina Kommittén beslutat att inte ordna en egen bytesmarknad utan istället vara en del av Snömässan som arrangeras av IKSU. Vi är mycket glada för att få vara med på en inspirerande dag i vinterns tecken!

Friluftsfrämjandet kommer att vara på plats för att ha en trevlig dag tillsammans med andra vintermänniskor men också för att besvara frågor om vår skid- och snowboardskola. Dessutom kommer vi att ha en spännande tävling där man har chans att vinna en gratis plats i vår skid- och snowboardskola (för barn) alternativt en gratis privatlektion (för vuxna). 

Det som erbjuds under dagen är olika utställare, inspirerande föreläsningar och såklart en köp- & säljmarknad för både stora och små! Ett perfekt tillfälle att fynda säsongens utrustning! Det blir en härlig dag med aktiviteter för alla åldrar! 

Hälsningar från IKSU: 

Mässan har tidigare år haft över 1500 besökare som tagit del av fina erbjudanden kring allt som har med vinter och skidåkning att göra. Bland tidigare utställare har vi diverse skidorter, sport- och äventyrsrelaterade företag, klädmärken och lokala aktörer. De föreläsare du kan se fram emot är Protect Our Winters och Lokatt Helmets.  

Länge leve vintern är årets tema på mässan - något som är mer aktuellt än någonsin. Vi vill med Snömässan och allt vad det innebär kunna inspirera och motivera våra besökare till ett mer hållbart vinterklimat. Skidfantaster som vi är vill vi självklart göra vårt för att bevara våra fantastiska vintrar.

NÄR: Söndag 25/11 2018 Kl 11:00 -16:00

VAR: IKSU Sport (Helsingfors) 

INTRÄDE: Gratis för IKSU-medlem/ 30 kr för övriga