Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt region Norr

Information från Friluftsfrämjandet Region Norr

Aktuellt


Nyhetsbrev

Vill du veta vad som händer i Regionen? Ta del av vårt Nyhetsbrev! Regionens nyhetsbrev vänder sig till dig som är verksam inom organisationen i Regionen (ledare och förtroendevalda inom lokalavdelningen, kursledare, ledamot i Regionstyrelsen)


Regionstämma 2023

Digital regionstämma 2023


Bli ledare

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Varje år visar våra 7000 ledare vägen ut i naturen för tusentals medlemmar – med sann passion för friluftslivet, stor kunskap och varm gemenskap. Bli en av oss och låt äventyret börja.


Verksamheter

Ett av regionens största uppdrag är att anordna utbildningar för lokalavdelningarnas ledare. Vanligtvis står din lokalavdelning för kurskostnaden, men stäm alltid av med dem innan du anmäler dig.Bli utbildningsledare

Antar du utmaningen att utbilda Sveriges bästa friluftsledare? Bli utbildningsledare! Vi brukar säga att det enda som slår äventyret är att leda det. Känner du likadant? Vill du ta dig an utmaningen att utbilda framtidens ledare? Här kan du läsa mer om möjligheter, förväntningar och vilka krav som ställs på dig som utbildningsledare. Tillsammans möjliggör vi allas rätt till ett aktivt friluftsliv och säkrar Sveriges största utbud av guidade friluftsaktiviteter!


Digitalt forum

Vår region är stor till geografin men vi har gemensamma utmaningar. Välkommen till ett forum i region norr för er drivande i lokalavdelningarna. Ordförande, vice ordförande, grenledare eller styrelseledamot.  Eller om du är ledare i en lokalavdelning som kanske saknar styrelse. De viktiga är att du som är med på mötet kan tala för er lokalavdelning.


Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till regionkontoret och till några av våra ideella. Välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar.


Lokalavdelningar

Visa ytterligare 1 sida