Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Kanot

Kanoting med kanadensare är ett lättillgängligt och tryggt alternativ om man vill ta sig ut i naturen. Enkelt även för familjer och kräver inga stora förkunskaper. Härliga dagsturer eller flerdagarsturer i sjöar, älvar och åar. Vi har idag ett femtontal kanadensare i aluminium. Samtliga utrustade med paddlar, flytvästar och vid behov portabla vagnar för enkel transport mellan olika vatten. Kanoterna finns såväl alldeles vid strandkanten i Sidsjön som på våra kanotsläp, vilket gör dem tillgängliga för både korta prova-på-turer i Sidsjön som äventyr i vattendrag längre bort. Kanoterna används både i uthyrning och i egen verksamhet. Vi hoppas särskilt att den egna verksamheten kommer att växa. Vi har goda förutsättningar, både genom tillskott av ledare, men också i det ökande intresse vi märker av bland er friluftsintresserade.

Uthyrning
Våra kanadensare kan hyras av såväl företag som privatpersoner. Du kan hyra flera stycken eller en enda och du kan välja att använda dem i Sidsjön eller ta med dem till något annat vatten. Vi kan tyvärr inte hyra ut enstaka kanoter under kortare tidsperiod än 1 dygn eftersom vi inte har någon fast bemanning för kanotuthyrning. Även under semestertiden i juli kan vi ha svårt att hantera alla bokningar. Vi ber er därför göra bokningsförfågan i god tid för att vi på bästa sätt skall kunna lösa din bokning.

Prislista kanotuthyrning
Medlem i Friluftsfrämjandet har 50% rabatt på samtliga priser.

Kanot (inkl. paddlar och flytvästar)

250 kr/dygn

Kanot (inkl. paddlar och flytvästar)

1000 kr/vecka (7 dygn)

Kanotsläp (för 8-10 kanoter)

200 kr/dygn

Kanotsläp med 6 st kanoter

1.600 kr/dygn

Tillbehör (packpåsar, muurikka, stolar)

50 kr/st/dygn

Bokning
Du gör enkelt en bokningsförfrågan i vårt formulär. Vi återkommer med besked till dig när vi har kontrollerat tillgänglighet och möjlighet att hantera uthyrningen.

Kontakt
Vill du veta mera om vår verksamhet eller har andra frågor så når du oss enklast via mejl till sundsvall@friluftsframjandet.se.

Grenledare Kanot

Om du har frågor kring vår verksamhet eller vill hjälpa till som ledare kontakta grenledare Greger Älgemon via telefon, 070-322 57 30, eller via e-post

Mejla Grenledare

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!