Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Så här går det till när du blir ledare

I Friluftsfrämjandet utbildar vi alla våra ledare själva inom Friluftsakademin. Alla ledare i Friluftsfrämjandet är kopplade till en lokalavdelning och det är din lokalavdelning som hjälper dig när du vill bli ledare.

Alla ledare i Friluftsfrämjandet är kopplade till en lokalavdelning och det är din lokalavdelning som kontaktas när du vill bli ledare, oavsett inom vilken gren du vill vara ledare. Lokalavdelningen har i vissa fall möjlighet att betala din utbildning, och kan hjälpa dig in i en grupp inom det område som du vill bli ledare i.

Du blir tilldelad eller kan välja en lokalavdelning när du blir medlem. Kanske har inte din lokalavdelning någon verksamhet inom det område som du är intresserad av? I så fall kan du byta lokalavdelning genom att kontakta medlemsservice, eller hjälpa din lokalavdelning starta upp verksamhet inom ditt intresseområde. 

Det enklaste sättet att komma igång som ledare är att berätta lite om dig själv här, så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person i din lokalavdelning.

så går du från deltagare till ledare

Om du vill bli ledare men ännu inte klarar förkunskapskraven – skaffa gärna mer erfarenhet genom att först delta i vår verksamhet.

Du kan också själv kontakta din lokalavdelning med kontaktuppgifterna på din lokalavdelningssida. Våra lokalavdelningar drivs av ideella krafter, därför kan det ibland ta ett par dagar innan du får ett svar. 

Grundkravet på en ledare är att du ska vara en god företrädare för organisationen och att du agerar i enlighet med vår uppförandekod och värdegrund. Gå gärna vår värdegrundsutbildning! (Länk nedan, kräver inloggning)

 

Så kul att du vill bli ledare!

Berätta lite om dig själv, så ser vi till att du får rätt stöd och utbildning, och kan komma igång som ledare så fort som möjligt! Bli ledare!

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning