Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Medlemshelg 28-29 maj

2016-05-15

Välkomna alla medlemmar i Friluftsfrämjandet Strängnäs till  Krampan i Åkers Bergslag

 

Under sista helgen i maj har vi möjlighet att samlas för att idka friluftsliv och ha det skönt. Vi ser framför oss soliga dagar med paddling och vandring i skogarna, men även en ljus kväll då vi kan samlas runt en brasa för samtal och matlagning. Många kommer att sova över i tält eller vår tältkåta. Vila är också en skön aktivitet.

 

När? 28-29 maj. Lämpliga tider att komma är 12.00, 15.00 eller 17.00.Var? Krampan i Åkers Bergslag. Bilväg går ända fram men sista 300 m måste man gå.Vilka? Alla medlemmar i Friluftsfrämjandet Strängnäs Hur? Vi har olika aktiviteter som alla utgår från Krampan. Det blir paddling med kanadensarna, vi vandrar olika stigar i skogarna, vi leker i bäckenmed kåsrace eller täljer barkbåtar. Om det finns intresse så kan vi öva på friluftsteknik dvs eldning, yxa och såg, knopar, Trangiakök.

Mat? Ja alla behöver mat. God mat som kan lagas över öppen eld eller på Trangiakök. Lördag lunch tar alla med sig själva. Mat till lördag middag och Söndag frukost inköps och lagas av föreningen. 50 kr för båda måltiderna Och 30 kr för endast frukost. Fika därutöver tas med av var och en.

Utrustning Alla tar med sig sin personliga utrustning. Tallrik, mugg, bestick behövs. Tält finns att hyra alt låna av föreningen. Vi kommer att slå upp vår stora tältkåta där många kan sova tillsammans.

 Anmälan: Antingen via hemsidan eller så kontaktar ni ledaren för er grupp eller så ringer ni någon ur styrelsen enligt nedan. Senast fredag 20 maj.

Stefan Ihrsén 070-896 61 47

Elin Westberg 072-236 15 06

Håkan Lindroth 070-258 95 09