Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

MTB för barn och ungdomar VT-20

2020-02-21

Till våren fortsätter vi i Friluftsfrämjandet Storvreta med våra barn- och ungdomsgrupper för mountainbikecykling. Fokus kommer att ligga på att ha roligt på cykel, öva cykelteknik och att tillsammans ta oss ut på äventyr i skogen.

När? 

Varannan onsdag med start vecka 14 och avslutning vecka 24. Dessutom kommer vi att köra två lite längre helgturer den 9 och 30 maj. Start på onsdagarna kommer att ske kl 18:00, vi planerar då hålla på ca 1-1,5 timme. På helgturerna startar vi klockan 9:30. Den 9 maj planerar vi vara ute ca 2 timmar inklusive en kortare fikapaus. Den 30 maj så kommer vi att utgå från Ärentuna IP i Fjuckby. Vi kommer då att grilla lite korv och planerat avslut är kl 13:00. 

Var? 

Ordinarie samlingsplats är vid Friluftsfrämjandets stuga, Främjarstugan, vid Tipptoppen. Den 30 maj så samlas vi vid Ärentuna IP i Fjuckby. Om ni behöver hjälp med skjuts så hör av er till mikael.linefur@friluftsframjandet.se. 

För vem? 

Deltagarna bör ha cykelvana och behärska att cykla enklare stigar. Ålder ca 6-16 år. Vi kommer att dela upp oss i mindre grupper för att anpassa oss till deltagarnas kunskapsnivå. 

Utrustningskrav: 

  • En mountainbikecykel 
  • Hjälm 
  • Kläder efter väder 
  • Handskar 
  • Pedaler (gärna i metall) med bra fäste för skorna   

Anmälan och avgifter: 

Denna aktivitet är tyvärr fullbokad! För att ställa sig i kö går det bra att skicka ett Mail till mikael.linefur@friluftsframjandet.se. 

För att delta i aktiviteten behöver terminsavgift till lokalavdelning Storvreta á 250 kr samt medlemsavgift till riksorgantisationen vara betalda. 

Medlemspriser (2019): 

  

VUXEN - 26 år och äldre 

360 kr 

UNGDOM - 13-25 år 

170 kr 

BARN - 0-12 år 

100 kr 

FAMILJ 

530 kr