Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Resa till Bruksvallarna

Inbjudan att i Augusti hänga med lokalavdelningen på vandring i härliga Härjedalen.

  Inbjudan!

Vi i Sundbybergs Lokalavdelning gör en vandringsresa till Bruksvallarna i härliga Härjedalen den  6 - 10 augusti (vecka 32) 2019.

     Passa på, det finns några "restplatser" kvar.

           Inbjudan i PDF-format   ...KLICKA HÄR!

 

   Vi erbjuder lättare och mer avancerade vandringar under tre hela vandringsdagar. Terrängen är kuperad och vandringarna går ibland på spänger och över vattendrag. Vi bor på hotell Bruksvallsliden www.bruksvallsliden.se 
Avfärd sker tisdag den 6 augusti med hemfärd lördag den 10 augusti. Vi vandrar onsdag, torsdag och fredag.     Platsantalet är begränsat till 20 - 25 personer.

   Bussen finns tillgänglig hela veckan och kommer att ta oss till olika startpunkter för vandringarna.

Resa med långfärdsbuss och helpension med matpaket till vandringarna ingår i priset, som är 6.050 kr om vi blir 20 deltagare, inklusive tre ledare. Vid fler deltagare blir priset lägre. Tillägg för enkelrum är 150 kr per dygn = 600 kr betalas på plats.

Anmälan görs till Marianne Möller via mejl till <moller.marianne@telia.com>.   

     Du ska uppge om du vill ha enkelrum, gå korta, eller långa vandringar, namn, telefonnummer och mejladress i samband med anmälan!

När du fått bekräftelse på att du kommer med så vill vi ha in anmälningsavgiften på 1000 kr till Friluftsfrämjandet Solna – Sundbyberg plusgiro 541766-2 för att säkerställa din plats! (OBS! I stället för OCR-nummer anger du ditt namn på inbetalningen)

Välkomna hälsar!
    Lars Hallgren, certifierad fjälledare och Marianne Möller, certifierad  vandringsledare lågland med lång erfarenhet av Funäsdalsfjällen