Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skogsmulle 5-7 år

2015-07-09

Skogsmulle är en fantasifigur, en varelse av alldeles egen sort, som föddes i ett åskväder ur fullständigt naturliga ingredienser. Skogsmulle är ett med skogen, han eller hon älskar och försvarar naturen, ofta med hjälp av barnen. I skogsmulle upptäcker vi naturen och leker tillsammans och kanske får vi till och med besök av Skogsmulle själv.

Under vintern 2017-2018 vilar verksamheten och sätter igång igen till våren 2018. Information kommer läggas ut på hemsidan i januari-februari. Det går bra att anmäla intresse inför våren, se kontaktuppgifter nedan. 

Under hösten 2017 har vi haft fyra Skogsmullegrupper.

  • Barn 6-7 år födda 2011. Vi ses lördagsförmiddagar kl. 9:30 - 11.30 i Igelbäckens naturreservat i Järvastaden. För närmare information, kontakta Monika Andersson på e-post: amonika@hotmail.com.
  • Barn 6 år födda 2011. Vi ses varannan söndagsförmiddag kl. 10:00 i Igelbäckens naturreservat i Järvastaden. För närmare information, kontakta Ratka Persson på e-post: rapro77@gmail.com
  • Barn 6 år födda 2011. Vi ses varannan söndagsförmiddag kl. 10:00 i Igelbäckens naturreservat i Järvastaden. För närmare information, kontakta Maria Werner på e-post: maria.k.werner@gmail.com
  • Barn 5 år födda 2012. Vi ses på lördagsförmiddagar kl. 9.30 - 11.30 i Igelbäckens naturreservat i Järvastaden. För närmare information, kontakta Tomas Söderlund på e-post: tom.soderlund@gmail.com

Är du intresserad av att delta? 

Hör av dig till sektionsledare Magnus Grape på e-post: magnusgrape69@gmail.com

Vill du bli ledare? 

Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare. Läs mer här om att bli ledare. Du får gå en bra ledarskapskurs som bekostas av lokalavdelningen. 

Vad kostar det?

Aktiviteten kostar 200 kr per barn och termin som betalas till Solna lokalförening. Barnet behöver också vara medlem i Friluftsfrämjandet. Med medlemskapet följer bl.a. tillgång till andra aktiviteter, försäkring och medlemstidning. Bli medlem i Friluftsfrämjandet här.

Frågor om barnverksamheten?

Besvaras av sektionsledare Magnus Grape på e-post: magnusgrape69@gmail.com

Frågor om Solna-Sundbybergs lokalförening besvaras även av Marianne Möller via e-post: moller.marianne@comhem.se

webb_Stendahls_Frilufts_26052014_MG_0357.jpg
friluftsframjandet_kollo_mulle_150617_0483_srgb_A4.jpg