Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

MTB

Nu har vi äntligen kommit igång med stigcyklingsverksamhet för barn! Vi har på sikt även planer för MTB-grupper för vuxna.

Hösten 2020 växer cykelverksamheten explosionartat. Vi är nu över 20 cykelledare och drygt 60 barn som träffas och cyklar en gång i veckan. Vi har grupper för yngre barn c:a 5 - 8 år, grupp för 9-10 år med lite äldre barn och en för ungdomar c:a 11 – 15 år. Vi försöker så långt det är möjligt att nivågruppera barnen så att alla ska få ut så mycket som möjligt av cykeläventyret.

 

Våra grupper annonseras i äventyrshanteraren, men just nu är alla grupper fullbokade. Vi startar gärna nya cykelgrupper då gensvaret och intresset har varit stort!

Vi har separat kölista för varje åldersgrupp där du kan ställa ditt barn. När det blir plats i grupp för rätt åldersgrupp kontaktar vi dig för erbjudande om platsen. Kölistorna ligger direkt i varje äventyr så kolla på äventyrshanteraren längre ned på denna sida.

 

Är du som förälder kanske själv intresserad av cykling? Det enda som slår äventyret är att leda det! Som MTB-ledare hos oss får du en uppskattad ledarutbildning som arrangeras av Friluftsfrämjandets region Mälardalen. Givetvis får dina barn förtur till platser i grupperna om du ställer upp som ledare eller hjälpledare. Är du intresserad så tveka inte att höra av dig till oss. Du behöver inte vara en mästare på stigcykling för att bli en bra barledare!

 

MTB-grupper för vuxna: Vi har även vissa planer på att starta MTB-grupper för vuxna. Ännu så länge har vi dock inga konkreta planer på formerna för detta.

Tycker du att detta låter intressant så får du gärna höra av dig till oss så för vi dig samman med de som planerar för detta.

Solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

 

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss? Bli ledare
cykel.jpg
cykel2.jpg

MTB Solna - Sundbyberg

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.