Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Genomförda aktiviteter

Här försöker vi skriva och visa bilder från några av våra genomförda aktiviteter under terminen. Bilden ovan är från premiärvandringen 9:e April.

Årets första vandringsrapport kommer från Tisdagsvandringen 9:e April.

...som Ni ser på bilden ovan kan man ana att April-dagen lever upp till sin kallaste sida med isande nordliga vindar.

   Premiärvandring för Ann-Marie och Halina
Vandring den 9 april var planerad från Alvik till Hässelby Strand. Nio tappra vandrare möttes vid Alvik station. På grund av kalla nordliga vindar ändrade vi riktningen, åkte till Hässelby Strand istället och därifrån klockan 10 började vi gå söderut med vinden i ryggen. Skönt!
    Tog en extra runda i Grimstaskogen via Kvarnviken och anlände strax efter halv tolv i Bromma-Vällingby Skid- och Orienteringsklubbens stuga i Kanaan dit Ann-Marie hade nycklar. Vi kunde förtära vår lunch i värme. På vägen mot Alvik passerade vi många vackra platser idealiska för raster, tyvärr ingenting lockade i det kyliga vädret.
   Nästa paus tog vi i Dambadet vid Solviksbadet där vi kunde fika i lä sittande i hytter.  Ann-Marie bjöd på urgoda hembakade chokladkakor som räckte till bägge rasterna eftersom vi inte var så många. Vandringen avslutades i Alvik kl:15:40. Två personer avvek innan slutmålet, en vid Drottningholmsbron och en innan Ålsten. Totalt 18 km.
       /Ann-Marie och Halina