Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

VANDRING

Våra vandringar -precis som mycket annat i vår vardag - har fått sig en rejäl törn av "corona-viruset" men det förbättrade COVID-läget i Sverige ser ljust ut och med Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg har styrelsen ansett att vi nu kan göra en OMSTART av våra vandringar till i första hand t.o.m. oktober. Se mer under sidorna för Tisdag- resp. Torsdags-vandringar. Efter mitten av oktober återkommer vi med mer information om vandringar. Så håll i, håll ut och håll avstånd när vi själva fortsätter med friluftsliv för glädje, upplevelser och gemenskap!

Sommarens första blomsterkransOmstart för vandringar !

Det är nu dags för en OMSTART av våra vandringar på tisdagar och torsdagar, välkommen tillbaka.

I Solna-Sundbyberg är vi ca 14 aktiva  vandringsledare. Vi har vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. 

Vi söker vandringsledare

Vi välkomnar fler vandringsledare till vår trevliga lokalförening. Klicka på knappen nedan och läs mer.

Vandrings-ledare

Strövtåg i hembygden

Strövtåg i hembygden... En dag vill jag göra en lång vandring, i alla fall pröva, och jag vill börja gå längs Norr Mälarstrand, men redan vid Riddarholmen tar det slut.... klicka för att läsa hela den fina berättelsen.

klicka här.