Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

VANDRING

Våra vandringar – har precis som mycket annat i vår vardag - fått sig en rejäl törn av "corona-viruset". Under mellanåret 2020, då vi inte fick ses inomhus och knappast utomhus på grund av Corona-pandemin. Hur gick det då? Jo, framåt hösten kom vi igång med vandringarna med stränga restriktioner att hålla avstånd och inte vara för många. 11 vandringsledare ”höll ställningarna” och lyckades få till 26 vandringar, då 222 deltagare vandrade sammanlagt 309,5 km under 950,5 friluftstimmar. I snitt deltog inte fler än 8 personer i vandringarna, som var mycket uppskattade. Hur gör vi 2021? Planeringen för nästa år bygger på att situationen är ungefär densamma, med restriktioner som hittills. Det betyder att om läget förändras så kan också vandringarna anpassas efter nya riktlinjer. Så det gäller att hålla koll på hemsidan. Corona-pandemin innebär att några vandringsledare väljer att hålla sig hemma, men vi får också nya ledare. Så håll i, håll ut och håll avstånd när vi själva fortsätter med friluftsliv för glädje, upplevelser och gemenskap! Vi hoppas att vi under detta år kan ta igen mycket av vad vi missat 2020! Gott Nytt Vandrings-År 2021 !

Sommarens första blomsterkransVandrings-start i Mars 2021 för nya härliga vandringar !

Alltsedan omstarten i Augusti 2020 har vi gjort många härliga vandringar i våra närområden med hela 950 friluftstimmar totalt under hösten. Nu siktar vi in oss på våren -21 med nytt schema. Se mer under tisdag resp. torsdag eller sök våra aktiviteter. Det är bara att anmäla sig och följa med.

       lilja  Nya vandringstider närmar sig, VARMT välkommen tillbaka till våren.

I Solna-Sundbyberg är vi ca 14 aktiva  vandringsledare. Vi har vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. 

Vi söker vandrings-ledare

Vi välkomnar fler vandringsledare till vår trevliga lokalförening. Klicka på knappen nedan och läs mer.

Vandrings-ledare

Strövtåg i hembygden

Strövtåg i hembygden... En dag vill jag göra en lång vandring, i alla fall pröva, och jag vill börja gå längs Norr Mälarstrand, men redan vid Riddarholmen tar det slut.... klicka för att läsa hela den fina berättelsen.

klicka här.