Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

VANDRING

Våra vandringar -precis som mycket annat i vår vardag - har fått sig en rejäl törn av "corona-viruset" och under rådande förutsättningar gjorde vi en OMSTART av våra vandringar under Augusti. Fr.o.m 16:e oktober finns även ett UPPDATERAT vandringsschema för resterande del av den härliga hösten. Se mer under sidorna för Tisdag- resp. Torsdags-vandringar. Så håll i, håll ut och håll avstånd när vi själva fortsätter med friluftsliv för glädje, upplevelser och gemenskap!

Sommarens första blomsterkransOmstart för vandringar !

Alltsedan omstarten i Augusti har vi gjort många härliga vandringar i våra närområden. Nu fortsätter vi hela hösten med nytt schema. Se mer under tisdag resp. torsdag eller sök våra aktiviteter. Det är bara att anmäla sig och följa med.

            VARMT välkommen tillbaka.

I Solna-Sundbyberg är vi ca 14 aktiva  vandringsledare. Vi har vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. 

Vi söker vandrings-ledare

Vi välkomnar fler vandringsledare till vår trevliga lokalförening. Klicka på knappen nedan och läs mer.

Vandrings-ledare

Strövtåg i hembygden

Strövtåg i hembygden... En dag vill jag göra en lång vandring, i alla fall pröva, och jag vill börja gå längs Norr Mälarstrand, men redan vid Riddarholmen tar det slut.... klicka för att läsa hela den fina berättelsen.

klicka här.