Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

VANDRING

Våren vandringar står för dörren men har fått sig en törn av "corona-viruset". Var därför extra uppmärksam på ev. förändringar i vandrings-schemat.     Läs alltid mer under Tisdag- och Torsdagsvandringar för alla kommande vandringar längre fram i vår och alla eventuella omkastningar i datum och tid p.g.a det härjande "corona-viruset".

Sommarens första blomsterkransOBSSERVERA !

Tills vidare är våra vandringar på tisdagar och torsdagar inställda p g a smittrisken för Covid-19, i första hand under hela april månad. Sedan får vi ta ställning till hur vi gör i maj och juni.!

I Solna-Sundbyberg är vi ca 14 aktiva  vandringsledare. Vi har vandringar för vuxna på tisdagar och torsdagar i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande. I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga. 

Vi söker vandringsledare

Vi välkomnar fler vandringsledare till vår trevliga lokalförening. Klicka på knappen nedan och läs mer.

Vandrings-ledare