Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Långfärdsskridskor

Är du intresserad av långfärdsskridskor? Vinter med is för skridskoåkning är snart tillbaka igen. Var med och utveckla vår skridskoverksamhet, läs mer nedan.

Av våra drygt 2 000 medlemmar är c:a 150 aktiva skridskoåkare.

Friluftsfrämjandets Lokalavdelning för Solna_Sundbyberg_Spånga_Kista har framför allt verksamhet inom vandring, MTB cykling och barn- och ungdomsverksamhet.

Utöver detta vet vi - sedan tidigare - att många av våra medlemmar har intresse för långfärdsskridsko. Som medlem i Friluftssfrämjandet och vår lokalavdelning finns möjligheter att "hänga på" skridskoalliansen "Västerskrinnarna" som bildats av FF_Mälaröarna och FF_Västerort där vår förening har ett hängavtal.

Det är framför allt följande frågor som varit aktuella:

  • Möjlighet att få tillgång till Skridskonätet
  • Möjlighet till ledarutbildning
  • Möjlighet att delta i skridskoturer med Friluftsfrämjandet inom Stockholmsområdet

---------------

Vår lokalavdelning är genom Mälaröarnas lokalavdelning associerad medlem i Skridskonätet. Som medlem hos oss kan du, förutsatt att du genomgått den obligatoriska utbildningen för långfärdsskridsko få tillgång till israpporter och turannonsering via Skridskonätet.

Det enda som slår äventyret är att leda det! Är du intresserad av att bli skridskoledare? Kontakta oss så berättar vi mer om vad det innebär och hur du går till väga!

Solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss? Bli ledare
förslag-till-äventyrswebb-skridsko-21.jpg
förslag-till-äventyrswebb-skridsko-9.jpg
20_2013_11_09_FF_foto_Niclas-Vestefjell_opt.jpg