Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Våra verksamheter

Vi har framför allt verksamhet för barn, ungdomar och för barnfamiljer som vill uppleva friluftslivet tillsammans. Vi har också en aktiv sektion inom kajak.

Barn- och ungdomsverksamhet

Vi har flera olika barngrupper från de allra yngsta barnen i Öppna Skogsgläntan (0-2 år), Skogsknytte och Skogsmulle till äldre barn och ungdomar i Strövare, Frilufsare och TVM. Vi har även grupper för familjer såsom Familjemulle och Äventyrliga Familjen. Du hittar alla grupper under sidan Barnverksamhet.

 

Kajak 

Inom kajak ordnar vi både längre turer med övernattningar, bassängträningar, samt kurser i paddling för dig som vill lära dig paddling från grunden. 

 

Långfärdsskridsko

I våra kommuner finns goda förutsättningar för att åka skridsko på naturliga isar, allt från små sjöar som fryser till tidigt till skärgårdens öppna fjärdar som vissa år bjuder på fantastiska spegelblanka ytor. Vi behöver nu fler ledare för att kunna erbjuda turer till våra medlemmar. Kontakta styrelsen om du är intresserad så berättar vi hur det fungerar.

 

Övriga verksamheter

Bland våra medlemmar finns ett stort intresse för att uppleva fjällen på sommaren och vintern, för vandring och skidåkning. Förutsättningen för aktiviteter inom dessa områden är utbildade och godkända ledare. Är du intresserad av att leda grupper inom dessa områden? Kontakta oss i styrelsen så berättar vi mer.