Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Valberedningen söker dig!

2022-02-05

Är du intresserad av att vara med och leda utvecklingen av en av Södertäljes största föreningar med fokus på friluftsliv så tveka inte att höra av dig till oss! Du kan också tipsa oss om någon som du tycker skulle passa i vår styrelse.

Är du intresserad av att vara med och leda utvecklingen av en av Södertäljes största föreningar med fokus på friluftsliv så tveka inte att höra av dig till oss. Du kan också tipsa oss om någon som du tycker skulle passa i vår styrelse.

För att kunna väljas in i styrelsen måsta man vara medlem i föreningen, ha fyllt minst 13 år och ha ett stort intresse för friluftsliv. Om du har kunskap om marknadsföring och kommunikation är det extra intressant. Uppdraget är helt ideellt och mandatperioden är 2 år för ordinarie ledamöter och 1 år för suppleanter. 

Låter det intressant? Hör av dig så snart som möjligt med en intresseanmälan och en kort motivering varför du vill engagera dig i styrelsen till valberedningens ordförande på bertil.ahlqvist@friluftsframjandet.se. Årsmötet då valen sker hålls den 11 mars.

Läs mera på valberedningens sida.