Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Hälsning från valberedningen

2021-02-01

Friluftsfrämjandet i Södertäljes valberedning arbetar nu med förslaget till lokalavdelningens styrelse inför det kommande året.

Vill du vara med och utveckla lokalavdelningen framåt och bidra till folkhälsa och livsglädje i Södertälje så tveka inte att kontakta någon av oss i valberedningen så berättar vi mer. Anmäl ditt intresse till oss senast den 13 februari.

Södertälje lokalavdelning är en av de 10 största lokalavdelningarna i landet inom Friluftsfrämjandet och har en mycket bred verksamhet som innefattar aktiviteter året runt och för alla åldrar. Föreningen har ca 1600 medlemmar och drygt 100 aktiva ledare. Våra största verksamheter är våra barngrupper, Ragnhildsborgsbacken och dess skidskola, vandring och långfärdsskridsko. Utöver detta har vi även kajak, barnskridskoskola, mountainbike och längdskidåkning m.m.

Du behöver inte besitta specifika erfarenheter eller kompetenser men du behöver dela vårt intresse för friluftsliv, våra värdeord som är lust, kunskap och tillgänglighet samt vilja bidra till att Friluftsfrämjandet i Södertälje ses som det självklara valet för alla i Södertälje som vill uppleva naturen/friluftsliv med stöd av engagerade och välutbildade ledare.

Här hittar du valberedningens kontaktuppgifter

Hälsningar valberedningen

Bertil Ahlqvist, Jenny Nilsson, Christina Grassman, Gustaf Åberg