Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vill du arbeta för ökad mångfald och integration?

2017-01-01

Friluftsfrämjandets lokala vision i Södertälje är att vara det självklara valet för alla i Södertälje med omnejd som vill uppleva naturen/friluftsliv med stöd av kompetenta & välutbildade ledare.

Sedan många år tillbaka är Friluftsfrämjandet i Södertälje med på Södertälje kommuns arrangemang Äventyrsdagen för personer med funktionsnedsättning på Eklundsnäs på hösten. Varje vinter är vi även med och arrangerar Vinterkul på Gillberga med kälkåkning på isen mm.

Under 2016 har styrelsen i föreningen arbetat med några specificerade inriktningsmål varav ett är att verka för ett friluftsliv med ökad mångfald och integrationUnder det gångna året har vi i den andan startat en ny Skogsmullegrupp för barn med funktionshinder och en ny Äventyrliga Familjen-grupp för nybörjarfamiljer, utan tidigare vana av friluftsliv och natur.

Inför 2017 arbetar vi vidare med nya planer på flera mångfaldsinitiativ. Ännu så länge finns det lite lösa planer på en ny grupp för ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar även om inte alla pusselbitar är på plats ännu.

Nu letar vi efter dig som är medlem i vår förening (eller vill bli) och som brinner för någon specifik fråga inom området eller för mångfald & integration generellt. Vill du vara med och hjälpa oss att bredda föreningens verksamhet så att vi blir det självklara valet för alla? Är du sugen på att lära dig mer och kanske utbilda dig till ledare i vår regi? Tveka inte att höra av dig så pratar vi mer!

Välkommen att kontakta oss i Mångfaldsgruppen FF Södertälje:

Jenny Nilsson
Björn Sveréus
Gunnar Löfgren