Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Kajak 2021

KAJAKSÄSONGEN 2021 FRILUFTSFRÄMJANDET NYKÖPING Till våra kajakintresserade medlemmar:Håll i paddeln, Håll utkik, Håll avstånd - Låt äventyret börja!

Vi har inte bara en Pandemi att förhålla oss till, nu lyser parkeringsplatserna på Helgö med sin frånvaro.  Har vi tur kommer parkerings-situationen förändras till det bättre under andra halvan av sommaren, men just nu är det ”låsta lägen”.
Detta gör att vår startplats /iläggs plats kommer vara flexibel.
Då vi kommer ha obligatorisk anmälan på turerna kommer all information om startplats / parkering/ tider / mm att finnas i beskrivningen på aktiviteten /äventyret. Håll utkik efter aktiviteten och anmäl dig.

VI KAN ALLTSÅ INTE UTGÅ FRÅN HELGÖ JUST NU …..SOM VI BRUKAR GÖRA.

Antalet deltagare på turen (inkluderat ledaren ) kommer att vara max 8 personer per grupp.
Nynäs, Studsvik, Stendörren , Nyköpings hamn, Stadsfjärden, Sjösaviken,  Oxelöund….möjligheterna är många …….dessvärre är vi ledare inte det.   
- Vi kommer att behöva hjälp!  DIN HJÄLP.

HJÄLPLEDARE är en roll du som är medlem och som har viss paddelerfarenhet kan bidra med.
En hjälpledare kan stötta Kajakledaren (jämför kö-karl vid långfärdsskridsko) och på så vis kan vi skapa flera grupper om max 8 deltagare, så att fler får uppleva kajakglädje och dela en friluftsupplevelse denna sommar.

Kontakta Katarina Moberg 070-2904 157 .

Troligtvis drar vi ner på antalet kvällspaddlingar denna säsong, men ser till att det blir lite fler dagpaddlingar och paddling med övernattning, främst under helgen.  Några kvällspaddlingar kommer vi utlysa, då i lite mer stadsnära miljö.  Håll utkik i aktivitetskalendern. 

Vi tror att denna sommar blir fylld av nya äventyr !  Vi siktar mot Garkast efter att fågelskyddet släppt 15 augusti och på Sävö har Vandrarhemmet fått ett nytt värdpar ……..Skärgården väntar på oss!

Håll UT, Håll AVSTÅND och Håll dig frisk, så ses vi!

// Kajakverksamheten Nyköping 

Äventyr med vatten och paddling i Sörmland

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.
säl och kajak.png