Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkomna till vardagsvandringar!

Tips till dig som är vardagsledig

Välkommen på utflykter med stavar för vardagslediga

image9x9x.png

 

Du som inte vill delta i våra längre vandringar och vill hålla lagom tempo är varmt välkommen till våra utflykter med stavar på vardagar i Huddinge med omnejd.  Med hjälp av stavarna tar man sig lättare fram i terrängen och på lederna. Vi tar oss med bil till dagens utflyktsmål bland Huddinges många vandringsleder och naturreservat. Vi vandrar på stigar och leder och går ca 5 – 6 km i lugnt tempo och brukar bli ute mellan 3 och 4 timmar. En trevlig fikarast ingår alltid.

Vi får inte bara motion utan också tillfälle att lära och ta del av naturen under olika årstider samt lära oss mer om vår hembygd förr och nu. Och vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Vandringsutflykterna blir inte varje vecka och oftast en torsdag under vår och höst. Mötesplats är normalt Fullersta torg kl 10.00  Alla utflykter kommer att finnas på Äventyrshanteraren  med detaljerad information om vandringen och finns med i vandringsplaneringen på hemsidan.  Du som vill få en påminnelse via mail anmäler det till Gunilla Andér mail: gunillakander@gmail.com eller tel: 0701- 10 23 69.

Att använda stavar lämpar sig väl för den som är ordinerad motion med FAR (fysisk aktivitet på recept)