Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Långfärdsskridsko

Vi arrangerar utbildning, träningsåkning och ledarledda turer så snart det finns is!

Säsongen börjar i november med gratis teknikträning med hjälp av ledare på Visättra konstfrusna bandybana lördagar 9-11. Alla är välkomna. I december börjar vi en nybörjarkurs med teori och praktik.(Ej 2020 pga Coronan). Anmälan via hemsidan.
Åkning på sjöis börjar på småsjöar som Lissma Kvarnsjö och så småningom åker vi på allt större sjöar för att i februari, mars förhoppningsvis komma ut på gnistrande saltsjöis.

Information om turer ges fr o m hösten 2016 på Skridskonätet, www.skridsko.net, kvällen före tur. Du loggar in med medlemsnummer och lösenord till Friluftsfrämjandet även på skridskonätet första gången. Väl där uppmanas du välja ern annan inloggning enligt instruktion som du sedan skallanvända. Finns det is åker vi oftast lördagar och söndagar och ibland även mitt i veckan. Kolla också vår facebooksida Friluftsframjandethuddinge för bilder och info.För dig som är medlem i FF Huddinge går det att få automatisk e-mejl påminnelse om utlysta skridskoturer. Önskar du det kontakta Runelindqvist44@gmail.com
För turåkning löser du säsongskort. Sätt in 220kr på pg 143535-3 och ange medlemsnummer, e-postadress  och "säsongskort långfärdsskridsko" alternativt SWISH 1231960616 så kan du hänga med på mellan 20 och 30 turer under säsongen! Kolla att ditt telefonnummer och e-postadress finns under Min profil. Enstaka tur koster 80kr som kan betalas kontant eller med SWISH på isen. Men säsongskort lönar sig ju..Bra säsongenr arrangerar vi över 40 turer....Säsongskortet är en förutsättning för tillgång till Skridskonätet
Åk alltid i grupp! Säkerhet är vårt övergripande motto!
Gå gärna in på vår facebooksida Friluftsframjandethuddinge och "gilla" sidan så nås du snabbast av våra aktivitetsbesked och trevliga bilder från äventyren. 
Vanligen samlas vi för åkning på sjöis vid Shellmacken Huddinge centrum 100m syd pendeltågsstaionen på centrumsidan för gemensam färd till isen.

Kontaktperson: Rune Lindqvist, 0709520223, runelindqvist44@gmail.com