Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Träningspaddla med oss

Vi paddlar i Orlången

 

Till Sundby kommer du med buss 709 från Huddinge eller via väg 259. Ta av mot Sundby gård. Från första parkeringen på vänster sida, strax innan ridhuset, går en stig ner till Gubbens vik där kajakhusen ligger.

Kontaktpersoner:

Mikael Dahlke,070-2565752

E-post: Mikael.dahlke@friluftsframjandet.se

Katarina Örtlund, 072-3180544 

E-post: katarina.ortlund@friluftsframjandet.se 

 

 

I Maj börjar våra träningspaddlingar i Orlången. I år kör vi tisdagar och torsdagar men start ca 18:15. Vi är på plats från ca 17:45. Vi paddlar till ca 20:30.

Syftet med våra träningspaddlingar är att du som har paddlat lite ska kunna få mängdträning och känna dig säkrare i kajaken för att på sikt våga dig ut på turer men vi vill också erbjuda dem som har paddlat ett tag att kunna komma ut och paddla tillsammans med andra.

När vi är många ledare brukar vi dela upp gruppen så att de som vill köra teknik kan få öva på det, de som vill myspaddla får göra det och de som vill paddla fort och bli ordentligt varma kan få göra det.

Vädermässigt har våra kvällar varit magiska. Även de dagar när det blåst och regnat så har det lugnat sig på kvällen och vi får en underbar tur. Nu på våren är det dessutom fantastiskt med alla dofter som slår emot en när man paddlar längs sjökanten.


image2aag6.png