Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Nu börjar vi snart paddla!

Paddlingar 2023

Kajaksektionen


image2es9t.png

Kajaksektionen ser fram emot säsongen 2023.  

Vår informationskväll kommer att äga rum den 18 april. Då visar vi säsongens planering och pratar lite om vad som är viktigt att tänka på när man paddlar. 

Lördagen den 13 maj öppnar vi upp kajakförrådet för en ”prova-på dag. Då är det öppet för alla (även icke medlemmar) att komma och provpaddla. Det kommer att finnas ledare på plats så att du som inte har testar kajak tidigare tryggt ska kunna komma ner i en kajak och paddla några varv runt vår vik. Ni som kan paddla men som vill prova lite olika kajaker och paddlar är också välkomna.  

I samband med denna dag brukar vi även ha en mindre loppis där du kan sälja de där sakerna som aldrig riktigt passade dig. Förhoppningsvis kan någon annan få glädje av dem. 

Våra ordinarie träningspaddlingar kommer i år att ske på tisdagar och tordagar med start 2 maj. Vi tar paus efter den 20 juni och fortsätter sedan med start 15 augusti. De senaste åren har vi haft så fina höstar att vi har kunnat fortsätta paddla in i oktober. Preliminärt tror vi dock att vi slutar efter den 28 september. 

Totalt brukar vi hålla ca 25-30 träningspaddlingar på Orlången varje säsong. 

Som tidigare år planerar vi för kurser i grönt och blått paddelpass samt examinationer för dessa kunskapsnivåer.  

Välkomna