Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Fjäll

Vi arrangerar både vinterturer och sommaturer varje år

 

Fjällen är fantastiska

Som komplement till våra låglandsvandringar ordnar vi varje sommar minst en veckovandring i Jämtland eller Lappland.

För 2018 kommer flera turer att göras med varierande inriktning för att passa dig utifrån kondition, styrka och intressen. Alla turer läggs ut på aktivitetsguiden där mer information och pris finns och anmälan görs.
I mars gör vi en skidtur från Ramundberget till Storulvån för vana åkare med boende i fjällstugor och fjällstationer.
För den som vill ta det lugnt och njuta gör vi en enklare tur i mars. Vi åker en runda från Vålådalens fjällstation och stannar 1-2 nätter i olika fjällstugor.
I april finns chansen för vana fjällskidare att hänga med på en tur längs den klassiska leden mellan Nikkaluokta och Abisko med avstickare till Nallo och Vistasr med boende i fjällstugor..
I juli blir det en fjällvandring med boende i tält i Lapplandsfjällen och en annan fjällvandring i Västerbottensfjällen med boende i fjällstugor eller tält.
I september bgör vi en kort vandring i Jämtlandsfjällen med stugboende för att studera "brinnande" fjäll.En unik chans att få uppleva de magnifika höstfärgerna i fjällen
Före turerna har vi alltid.en förträff för att gå igenom turen med utrustnming, säkerhet mat mm.

 

 

 

 

 


 För de som vill lära sig mera ordnar vi kurser i samma ämne, men mer ingående. Du som markerat intresse för fjäll under Min profil på hemsidan och har angett din e-postadress får info med förtur när vi planerar turer. Du loggar in genom att klicka på gubben högst upp till höger, fyller i användarnam och lösenord, klickar sen på Min profil. Där markerar du de rutor du är intresserad av och e-postadress och sparar.

Häng även med på facebook Friluftsframjandethuddinge!

Frågor om sommarturer: Rune Lindqvist 0709520223

Frågor om vinterfjäll: Hans von Konow 0701407777