Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Frågor och svar om skid- och snowboardskolan

Fråga:

 

Kan ni ha fler nybörjargrupper, platserna tar alltid slut så fort när bokningen öppnar ?

     

Svar:

 

Vi har så många nybörjargrupper som det finns plats till. Vi vet att efterfrågan är stor och skulle gärna vilja ha fler grupper. Vi måste dock ta hänsyn till platsen i backen, liftköer och, kanske viktigast av allt, att kvaliteten på kurserna ska bli så bra som möjligt vilket inte är möjligt om vi inte hinner mer än två åk på en lektion pga. långa liftköer.

     
     

Fråga:

 

Kan jag ställa mitt barn på reservlista?

     

 Svar:

 

Nej. Vi har inte administrativa resurser att hantera en reservlista. Det ni kan göra är att hålla utkik då och då i bokningslistan, för om någon bokar av sin kurs så blir den platsen automatiskt ledig igen.

     

Fråga:

 

Vi vill boka/flytta till en grupp som är full, går det att ordna?

     

 Svar:

 

Vi har valt antalet deltagare per grupp efter nivå och hur mycket vi ledare kan klara av med bibehållen kvalitet och vill därför inte få för många i samma grupp. Vi kan inte hjälpa till med flyttar mellan grupper innan skidskolestarten. Om det vid första skidskoletillfället visar sig att någon hoppat av sin plats kan det kanske gå att ordna på plats men det är ingenting vi kan lova. Barnen brukar bli kompisar och ha kul även om de inte känner någon annan i gruppen sedan tidigare!

     

Fråga:

 

Våra barn vill gå i samma grupp fast de åker skidor på olika nivå, kan jag anmäla dem till samma grupp ändå?

     

 Svar:

 

Gruppindelningen är gjord för att alla ska få ut så mycket som möjligt av skidskolan, barnen lär sig mer, har roligare och alla i gruppen får ut mer om gruppen är jämn. Vi rekommenderar därför att barnen anmäls till den grupp som bäst beskriver barnets nivå. Även om barnen inte känner varandra sedan tidigare brukar de bli kompisar och ha kul med de andra i gruppen!

Förboka utrustning via Flottsbros hemsida