Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skid- och snowboardskola

Skidskolebild

Snart är det vinter och det är dags att börja fundera på skid- och snowboardskola. Bokningen för vinterns (2022) skidskola i Flottsbro öppnar 20 November  Inför bokningen är det bra att läsa på om gruppindelning, att välja rätt grupp är viktigt både för deltagaren och för att gruppen ska fungera.

Säsongsplaneringen i år innehåller glädjande både sportlovskurser och intensivkurser förutom helgskidskola, vuxenskidskola, snowbaoardskola och freeskiers. Vi har fördelat om i ålder och höjt den lägsta åldern till 4 år (det år du fyller) och balanaserat om snögubbar till endast 5-6 åringar. Det gör att vi har stor plats för nybörjare i den kategorin som vi har störst tryck på. Den största nyheten för i år är att vi kan erbjuda kurs i Telemark, för nybörjare och fortsättning. Den går över två veckor som intensivkurs för att förenkla för de som behöver hyra utrustning. 

Alla skidlärare är superpeppade inför vintern och alla barn och föräldrar är varmt välkomna! 

Är du intresserad av att bli skid eller snowboardlärare och jobba i vår skid- och snowboardskolaskola? Leta upp Huddinge skidskola på Facebook och skriv ett meddelande till oss! Mer om utbildning för att bli skid- eller snowboardlärare kan du läsa här

Både för att delta i vår skid- och snowboardskola och för att bli ledare krävs att du är medlem i Friluftsfrämjandet. Det kan du enkelt ordna här.