Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skid- och snowboardskola

Skidskolebild

Snart är det vinter och det är dags att börja fundera på skid- och snowboardskola. Bokningen för vinterns (2023) skidskola i Flottsbro öppnar 4 December. Inför bokningen är det bra att läsa på om gruppindelning, att välja rätt grupp är viktigt både för deltagaren och för att gruppen ska fungera.

Säsongsplaneringen i år innehåller glädjande både sportlovskurser och intensivkurser förutom helgskidskola, vuxenskidskola, snowbaoardskola och freeskiers. Vi har fördelat om i ålder och höjt den lägsta åldern till 4 år (det år du fyller) och balanaserat om snögubbar till endast 5-6 åringar. Det gör att vi har stor plats för nybörjare i den kategorin som vi har störst tryck på. Vi kommer även i år att erbjuda toppturskurs, för nybörjare.

Alla skidlärare är superpeppade inför vintern och alla barn och föräldrar är varmt välkomna! 

Är du intresserad av att bli skid eller snowboardlärare och jobba i vår skid- och snowboardskolaskola? Leta upp Huddinge skidskola på Facebook och skriv ett meddelande till oss! Mer om utbildning för att bli skid- eller snowboardlärare kan du läsa här

Både för att delta i vår skid- och snowboardskola och för att bli ledare krävs att du är medlem i Friluftsfrämjandet. Det kan du enkelt ordna här.