Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Freeskiers

Känner du eller är du en person som trycker om att åka skidor men är mer inriktad på att ha kul än att tävla? Freeskiers är då det rätta valet. Vi lägger våran fokus på new-schoolskidåkning såsom progressiv skidåkning. Här samlas barn och ungdomar från 9-17 år, för att tillsammans med ledare åka och ha kul i backen.

Freeskiers är för dig som gått klart skidskolan, och vill åka hela säsongen. Du behöver åka parallella skidor för att gå på Freeskiers. Vi gör grupper efter kunskapsnivåer och utgår mycket för att det skall vara kul att åka skidor. Vi utvecklar vår teknik men åkglädje och gemenskap är minst lika viktigt. Vårt mål är att ge dem en bredd för att trivas i alla typer av underlag, det finns alltid något som är kul oavsett väder och underlag. Självklart är parken en del av vår utveckling. 

Vi kör i Flottsbro torsdagar 18:30-20:30 hela Flottbros öppna säsong.

Förkunskapskrav

Alla deltagare ska kunna åka parallelsväng (minst familjebacken, stora backen), ha en positiv inställning till att vilja prova nytt och utmana sig själv men också att vara mottaglig för att riskmedvetenhet.

Utrustning

Du behöver skidutrustning, hjälm och ryggskydd.