Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt från skidskolan

Skid & snowboardskolan i vinter

 

Nu finns det snö!
Vinterns kurser har startat som planerat i mitten av januari och vi har nu 99 grupper med totalt över 800 elever. Det kan finnas plats i tex vuxengrupper framöver varför du som är intresserad kan hålla dig uppdaterad genom att följa oss på vårt Facebook-konto där senaste nytt och återbudsplatser annonseras.

https://facebook.com.huddingeskidskola eller https://www.friluftsframjandet.se/regioner/malardagen/lokalavdelningar/huddinge/alöint

Bokningar av skid&snowboardlektioner görs på separat bokningssida där alla tillgänglig platser finns:

https://dinkurs.se/users1098/forms/eventlist.asp   sista dag för anmälan är den 16 januari men ett fåtal ströplatser finns kvar i vuxengrupperna och de mer avancerade grupperna samt i snowboard fortsättningskurs.

Sportlovskurserna har fortfarande vissa platser kvar och bokas via

https://dinkurs.se/users/1098/forms/eventlist.ap?grooup=2437&event_group_name=Sportlov  och sista dag för anmäla är den 26 februari kl 23:59.

Vi kommer i vinter att anordna toppturs/skimo-kurs kvällstid preliminärt på tisdagar med 4 tillfällen för nybörjare och en träningsgrupp under fabruari-mars. Anmälan görs i Äventyrshanteraren på hemsidan och läggs snart ut.

Vi erbjuder privatlektioner i snowboard för både ungdomar och vuxna torsdagar och söndagar. Finns några tider kvar.

Är det gäller Telemark för nybörjare och fortsättning för vuxna erbjuds privatlektioner på kvällstid onsdagar och fredagar i veckorna 4, 6 och 8 .

För mer information om privatlektioner för snowboard och Telemark maila : skidskolan@huddingeskidskola.eu