Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Alpint

Skid- och snowboardskola och kurser i Flottsbro. Snart är det vinter och alla skidlärare ser fram emot att få träffa nya och nygamla deltagare i skidskolan! Kursbokningen för 2022 öppnar 20 November kl.9. För att boka går du in på alpint - boka kurs här till vänster. Där kommer du inom kort att kunna se vilka tider alla kurser går. Förbered dig gärna genom att gå in och läsa informationen om gruppindelning. Välkommen till vår skidskola!

Skid- och snowboardskola och kurser i Flottsbro

Vi erbjuder skid- och snowboardskola med välutbildade instruktörer för alla nivåer från tre års ålder och uppåt. För dig som är 13 år och äldre erbjuder vi kurser från nybörjare till avancerad nivå, även kurser för vuxna. För ungdomar som är intresserade av att ha kul i backen och samtidigt utveckla sin åkning under lekfulla former men inte vill gå i skidskola har vi Freeskiers. I Freeskiers samlas barn och ungdomar mellan 7 och 14 år för att tillsammans med ledare åka och ha kul i backen. Vi även erbjuder intensivkurs i liten skala under 2 veckor (4 tillfällen) för en snögubbegrupp, en snöstjärnegrupp, en mini-smygare 6-8 år och en glidargrupp. Färre besökare i backen gör att dessa grupper passar dig som behöver det lite lugnare runt omkring dig.

I Flottsbro finns ett bra utbyggt liftsystem och gott om snökanoner så vi kan erbjuda fina åkmöjligheter även när det är ont om natursnö. För föräldrar finns förutom egna kurser fina backar och värdshuset som erbjuder vila för trötta ben och god fika/mat.

Bokningen för 2022 öppnar den 20 November kl.9. För mera information om gruppindelning, bokningsvillkor etc. går du in under skid- och snowboardskola eller letar upp Huddinge skidskola på Facebook och gillar oss. Kurserna blir snabbt fullbokade! Skidskolan startar så fort det finns snö, oftast i mitten av januari.

Du kanske själv är intresserad av att bli skidlärare? Vi behöver alltid nya ledare till vår verksamhet! Om du är en glad, trevlig och ansvarsfull person som gillar att åka skidor och är intresserad av att utveckla din skidåkning är du varmt välkommen! Friluftsfrämjandets utbildningar håller hög kvalitet och jobb som skidlärare i Flottsbro kan öppna för många möjligheter i skidvärlden. Dessutom har vi väldigt roligt!

Besök vår sida på Facebook, där kan du ställa frågor öppet eller via messenger:

 www.facebook.com/Huddinge-Skidskola-Friluftsfrämjandet-229077847106404/ 

Eller maila till skidskolan@huddingeskidskola.eu.

 Vi följer folkhälsomyndighetens rekomendationer för Covid19 samt Flottsbros rekomendationer. Vi vill att endast en förälder följer med vid lämning och hämtning. Vi kommer sprida ut samlingen för att kunna hålla bra avstånd. Ledare och deltagare skall vara symptomfria.