Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Alpint

Skid- och snowboardskola och kurser i Flottsbro. Snart är det vinter och alla skidlärare ser fram emot att få träffa nya och nygamla deltagare i skidskolan! Kursbokningen för vinter 2023/24 öppnar 3 December 2023 kl.9. För att boka går du in på alpint - boka kurs här till vänster. Där kommer du inom kort att kunna se vilka tider alla kurser går. Förbered dig gärna genom att gå in och läsa informationen om gruppindelning.

Skid- och snowboardskola och kurser i Flottsbro

Vi erbjuder skid- och snowboardskola med välutbildade instruktörer för alla nivåer från 4 års ålder och uppåt. För dig som är 12 år och äldre erbjuder vi kurser från nybörjare till avancerad nivå, även kurser för vuxna och visst går det att lära sig åka skidor som vuxen. För ungdomar som är intresserade av att ha kul i backen och samtidigt utveckla sin åkning under lekfulla former men inte vill gå i skidskola har vi Freeskiers, både för skidor och för snowboard både för både unga och vuxna. Vi även erbjuder intensivkurs i liten skala under 2.5 veckor, vardag eller helg. Färre besökare i backen gör att vardagsgrupperna grupper passar dig som behöver det lite lugnare runt omkring dig.

Vinterns Skid & snowboardskola 2024

Bokning till kurserna släpps lördag den 3 december 2023 kl 9.00. Du gör det på hemsidan och väljer ”alpint-bokakurs”

I fjol bokades ca 600 av 1025 platser redan första dagen så se till att boka speciellt de populära barngrupperna tidigt om du vill ha de eftertraktade kurstiderna. Vi har skidskola för åldrarna 4 till 99 år och snowboardskola från 7 till 16 år samt vuxna. Toppturs (Randonee) nyb. kurs vuxna och på efterfrågan ges Telemarklektioner som ordnas på Tisdag kvällar. 

Läs mer länk till :

Alpint-bokakurs

 

Välkommen till vår skidskola!

I Flottsbro finns ett bra utbyggt liftsystem och gott om snökanoner så vi kan erbjuda fina åkmöjligheter även när det är ont om natursnö. För föräldrar finns förutom egna kurser fina backar och värdshuset som erbjuder vila för trötta ben och god fika/mat.

Bokningen för 2024 öppnar den 3 December kl.9. För mera information om gruppindelning, bokningsvillkor etc. går du in under skid- och snowboardskola eller letar upp Huddinge skidskola på Facebook och gillar oss. Kurserna blir snabbt fullbokade! Skidskolan startar mitten av januari.

Du kanske själv är intresserad av att bli skidlärare? Vi behöver alltid nya ledare till vår verksamhet! Om du är en glad, trevlig och ansvarsfull person som gillar att åka skidor och är intresserad av att utveckla din skidåkning är du varmt välkommen! Friluftsfrämjandets utbildningar håller hög kvalitet och jobb som skidlärare i Flottsbro kan öppna för många möjligheter i skidvärlden. Dessutom har vi väldigt roligt!

Besök vår sida på Facebook, där kan du ställa frågor öppet eller via messenger:

 www.facebook.com/Huddinge-Skidskola-Friluftsfrämjandet-229077847106404/ 

Eller maila till skidskolan@huddingeskidskola.eu.