Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Turutlysning

Vill du ha e-mejl om våra långfärdsskridskoturer?(publicerat januari 2017)

Som du kanske vet använder vi inte längre telefonsvararen för att ge besked om våra planerade skridskoturer. Nytt för i år är att vi utlyser turerna på Skridskonätet (www.skridsko.net). Om du så önskar kan du prenumerera på våra turutlysningar via e-mejl. Så fort vi lyser ut en tur plingar det till i din inbox och du får snabbt besked om vad som är på gång. Tyvärr fungerar bara detta om du är medlem i Huddinge lokalförening.

Tycker du det är en toppenidé gör du så här:
1. Logga in på skridskonätet genom att googla på "skridskonätet" och följa länken som då kommer upp eller skriva in "skridsko.net" i adressfältet på din webläsare med ditt användarnamn(=medlemsnumret) i friluftsfrämjandet och ditt lösenord i FF. Saknar du det klickar du på gubben uppe till hö på FFs hemsida skriver i medlemsnumret och klickar på Glömt lösenord så ordnar det sig. I rutan till höger om lösenordet skall det stå FF Huddinge

2.Klicka på lilla gubben högst upp till höger

Då hamnar du på Mina uppgifter. Kolla gärna att telefon och mejl stämmer. Om inte får du rätta dem på din sida på Friluftsfrämjandets hemsida där uppgifterna är hämtade ifrån. Står t ex fel mej kommer du ju inte att nås av vår turutlysning.
Klicka på e-post uppe till höger. 

Nu markerar du rutan turutlysning FF H-e

Klart. Nu kommer du att kunna se våra turer snabbt och effektivt.
Spar gärna Skridskonätet som favorit så du lätt kommer in där senare för att titta på bilder från turer och läsa åkrapporter!

Funkar inte? Problem? Mejla Rune Lindqvist (runelindqvist44@gmail.com)