Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Hej alla medlemmar i Huddinge lokalavdelning.

Dropp Ut i form av ett digitalt nyhetsbrev i stället för en årlig ”papperstidning” har nu funnits i ett drygt halvår.

Att sprida information via ett digitalt nyhetsbrev gör att den information som ges är mera aktuell och kan distribueras snabbt när behov finns. Vi har i styrelsen fått flera positiva kommentarer till förändringen. Har Du synpunkter som rör nyhetsbrevet så hör gärna av Dig till någon i styrelsen.

Efter drygt två år med Covid-19 vågar vi nu hysa en försiktig optimism. De rester av pandemin som fortfarande finns kvar har tappat i aggressivitet. Dessutom har vi anpassat vår verksamhet och lärt oss umgås på ett smittsäkrare sätt.

Det är snart dags att börja arbetet med budget och verksamhetsplanering för 2023. Styrelsen kommer att jobba med detta tillsammans med våra grenledare. Säkert är det många av er som har idéer om hur vi kan utveckla vår verksamhet. Hör gärna av er till någon i styrelsen eller era ledare/grenledare.

Via region Mälardalen har vi sökt bidrag från region Stockholm för att anordna aktiviteter för nyanlända från Ukraina. Vi har blivit beviljade 49 000.- för detta. Läs mer på annan plats i nyhetsbrevet.

Den 11/9 genomförde vi vår stora familjeaktivitet i Flottsbro, ”Äventyret”. I år uppmärksammade vi även att Huddinge lokalavdelning fyller 60 år i år genom att bjuda besökarna på varmkorv.

Jag vill slutligen ta tillfället i akt och rikta ett stort tack till Anders på kansliet och er alla som genom att skänka Friluftsfrämjandet i Huddinge en del av er fritid möjliggör att vi kan bedriva vår omfattande verksamhet.

Med en önskan om en innehållsrik Friluftsfrämjarhöst!

 

Leif Malmlöf

Ordförande