Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Följ med oss ut på vattnet

Välkommen till kajaksäsongen 2023!

Nu har vi börjat lägga upp våra kommande turer, kurser och träningspaddlingar på Friluftsfrämjandets  Huddinge hemsida där du söker på "Hitta Äventyr". 

 Våra träningspaddlingar vid kajakförråden i Sundby/Orlången startar tisdagen den 2 maj och fortsätter på tisdagar och torsdagar fram till midsommar då vi tar en paus. Den 15 augusti kör vi igång igen och planerar att kunna paddla hela september.  

Kom ihåg att köpa säsongskortet. Då kan du delta i alla våra träningspaddlingar. Ingen föranmälan behövs. Utrustning och ledare ingår. 

 

Kurser för Grönt och Blått paddelpass startar 8 maj (Grönt) och 10 maj (Blått) även dessa i Orlången. På dessa kurser har du en möjlighet att utveckla din paddelteknik och utmana dina gränser. Det kan hända att du får bada lite... 

 

Vi har många fina turer planerade i sommar för olika kunskapsnivåer. Lite längre och utomskärs för er som har paddlat ett tag, men också turer inomskärs så att alla kan vara med. Flera av dessa turer startar på Lisö och går sedan mot mål som Fifång, Kärringboda och Landsort. Vrakturen utanför Dalarö kommer tillbaka och så ska vi för första gången försöka oss på en tur till Birka.  

 

Håll utkik på Äventyrshanteraren. 

Välkomna! 

Kajakledarna