Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ett år har gått

2022-11-23

Vi har firat två jubilarer under året

Hej alla medlemmar i Huddinge lokalavdelning.

 

2022 går nu mot sitt slut och vi kan blicka tillbaka på ett händelserikt år. Så sakta har vi under året kunna återgått till mera normala former för vår verksamhet i takt med att Covid 19 inte är lika aggressiv och allt fler är fullvaccinerade. Ja kanske inte detta stämmer till 100%, det som är bra av det vi infört under pandemin kommer vi att behålla.

Vi har också firat två jubilarer under året:

  • Huddinge lokalavdelning fyllde 60 år, vilket vi uppmärksammade vid Äventyret i Flottsbro den 11 september. Bl.a. bjöd vi alla besökare på korv och dricka.
  • Skogsmulle fyller i år 65 år. Vad jag har hört har han inga planer på att gå i pension utan fortsätter med oförminskat engagemang sitt arbete med att lära alla barn om naturen. Skogsmulles födelsedag kommer att uppmärksammas på många sätt av Friluftsfrämjandet. Så stod det t.ex. en artikel om Skogsmulle i DN den gångna veckan (46). Mera kommer.

Vår omvärld är oroligare än på länge. Vi har ett pågående krig i vårt närområde liksom en mycket hög inflation. Elpriserna är högre än på mycket länge. Huddinge lokalavdelning har fått bidrag från region Stockholm så att vi har kunnat arrangera aktiviteter för personer som flytt oroligheterna i Ukraina. Vi när också en förhoppning att man trots de höga elpriserna kan tillverka snö i Flottsbro så att vi kan genomföra vår alpina skidskola i full omfattning.

Årsmötet för vår lokalavdelning äger rum den 14 mars och finns redan upplagt i äventyrshanteraren. Arbetet med verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, årsberättelse och övriga årsmöteshandlingar har redan påbörjats och kommer att finnas tillgängliga på hemsidan senast två veckor innan årsmötet. Tänk också på att Du som vill påverka föreningen kan höra av Dig till någon i styrelsen eller skriva en motion till årsmötet!

Slutligen vill jag rikta ett stort tack till er alla som ideellt verkar som ledare och därigenom möjliggör att vi kan bedriva den omfattande verksamhet som vi gör. Ett stort tack också till Anders på kansliet och hans värdefulla stöd till oss alla.

Med en önskan från oss i styrelsen till er alla om en God Jul och ett Gott Nytt Friluftsfrämjarår 2023!

 

Leif Malmlöf

Ordförande