Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Bli ledare

Inom Friluftsfrämjandet vet vi att våra ledare är vår viktigaste tillgång. Ledare är nyckeln i vår verksamhet och som vi vill behålla och utveckla. För att vi ska kunna fortsätta ha ett stort utbud av friluftsaktiviteter är det viktigt att vi visar våra ledare och förtroendevalda hur viktiga de är för Friluftsfrämjandet och får dem att känna sig sedda och att allt jobb som de gör är viktigt. Utan våra ledare kan vi inte bedriva ledarledda aktiviteter som är kärnan i vår verksamhet.Under 2018 kommer vi att fortsätta att rekrytera, aktivera och utveckla nya och befintliga ledare och satsa på kommunikation, stöd, utbildning och ledarvård.

Mål för 2018

Det finns en tydlig trend i att vi rekryterar fler ledare ochhjälpledare. Men samtidigt har vi ett pågående generationsskifte vilket gör det extra viktigt att behållakunskap, kontaktnät och engagemang.
Inom Friluftsfrämjandet i Björnlunda-Gnesta är vi totalt 21 stycken ledare fördelade på våra olika grenar enligt Barn: 11, Paddling: 2, Skridskor: 6, Vandring: 4.
Under året har vi rekryterat flera hjälpledare, som under 2018 kommer genomföra utbildning för bland annat Skogsmulle och Vildmarksäventyr.

Mål 2018
• Nå totalt 30 antal ledare under 2018 (2017: 21 st) – fler ledare som kan leda fler deltagare ochaktiviteter.
• Utbilda mellan 10 och 15 ledare för barnverksamhet, låglandsvandringar och långfärdsskridskor.
• Vi kommer att uppmärksamma våra ledares insatser genom att dela ut förtjänstmärken.

Linus Olofsson

Ordförande

linus.olofsson@friluftsframjandet.se

0708830100