Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-12-02)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Intresseanmälan för barnverksamhet i Stockholm (barn som fyllt 7 år eller äldre)

Flera barngrupper finns med verksamhet i Stockholms lokalavdelning. Intresset är stort för att delta i dessa grupper och genom att anmäla dig till denna intresselista så finns möjlighet att vi kontaktar dig när en plats blir ledig. Vi kan tyvärr inte garantera plats.

Start: söndag, 5 dec 2021 (kl 12:00)
Slut: söndag, 13 mar 2022 (kl 14:00)

OBS! Detta är bara en Intresselista och anmäler du ditt barn till listan så betyder det INTE att ditt barn fått en plats i någon av våra grupper. Denna intresselista fungerar också som en slags kö till barnverksamheten för Stockholms innerstad.

Vi har verksamhet främst för Stockholms innerstad. Vill du delta i barnverksamhet i andra delar av Stockholms län så kontaktar du istället den lokalavdelning som finns närmast dig. Det finns egna lokalavdelningar i Västerort, Enskede, Nacka, Solna-Sundbyberg etc.

Stockholms lokalavdelning har barngrupper på Söder, Vinterviken, Aspudden, Kungsholmen, samt i Stora Skuggan och Lill-Jansskogen på Norra Djurgården (Östermalm). Alla stadsdelar har inte verksamhet i alla åldersgrupper. Vill du veta exakt vilka grupper vi har och vilken ålder det är på barnen i grupperna så hittar du dem i pdf-filen längst ner på sidan under "Dokument & länkar".

Vi delar in verksamheten i: Öppna skogsgläntan, Skogsknopp, Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare, Frilufsare och TVM. Det vill säga från 3 års ålder upp till 16 års ålder. Vi kan tyvärr inte garantera att ditt barn får plats i någon grupp inom barnverksamheten.

Det enklaste sättet att se till att dina barn får plats i verksamheten är att bli ledare. Det är dessutom väldigt roligt och lärorikt att vara ute med barnen i skogen. Ledarutbildning får du genom Friluftsfrämjandet och eftersom vi har flera barngrupper så stödjer vi ledare varandra.

Vi söker ständigt efter ledare till verksamheten. Om du är är intresserad kontakta Ingrid via: barn.stockholm@friluftsframjandet.se

Om ditt/dina barn redan har en plats i en grupp så behöver du inte anmäla barnet/barnen till denna intresselista. Listan gäller bara för nya barn som inte har någon plats i en barngrupp idag. Barn som redan är i verksamheten har förtur.

Datumen angivna här bredvid är bara för att systemet bara tillåter en intresseanmälan som har datum. Vi fastställer gruppernas sammansättning i början av varje termin. Höstens grupper brukar färdigställas i augusti/september och vårens grupper brukar dra igång efter sportlovet och färdigställs därför ofta i februari/mars/april (olika beroende på vilken grupp det gäller).

Om ditt barn har fått plats i någon grupp kommer vi att mejla dig i ett separat mejl. Ofta är det då kort tid du har på dig att anmäla ditt barn så se till att kolla av mejlen lite nu och då. Har vi erbjudit ditt barn plats i en grupp som sedan blivit fullbokad så får ditt barn vänta tillfälle en ledig plats kan erbjudas.

Genom att anmäla dig till denna intresselista godkänner du att vi sparar kontaktinformation från Friluftsfrämjandet medlemsregister om dig så att vi kan kontakta dig om det blir någon ledig plats i barngrupper.

OBS! Den här en intresselistan är för BARN och inte för vuxna. Det betyder att om du anmäler en vuxen av misstag (exempelvis dig själv) så kommer vi boka av dig från intresselistan. Det är för att vi ska veta vilket barn anmälan gäller och hur gammalt barnet är. Vi kan inte anmäla ditt barn till en grupp om vi inte vet ålder. Det betyder att ditt barn måste vara medlem i Friluftsfrämjandet för att kunna ställa sig i denna Intresselista.


Mer info

Arrangör
Ansvarig ledare
Svårighetsgrad
Inga förkunskaper
Passar för
Barn 7-12
Gren
Strövarna 7-8 år
Typ av äventyr
Aktivitet

Anmälan, tid & plats

Start
söndag, 5 dec 2021 (kl 12:00)
Slut
söndag, 13 mar 2022 (kl 14:00)
Antal platser
Platser kvar
Medlemspris
0 kr
Bli medlem
Barn
+ 110 kr
Ungdom
+ 180 kr
Vuxen
+ 380 kr
Familj
+ 550 kr

Plats: 

Stockholm, Sverige

Samlingsplats: 

Olika platser i Stockholm.

Latitud
59.329323
Longitud
18.068581

Format: WG S84 decimal

Kunskap & guider