Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ledare sökes till skid- och snowboardskolan i Uppsala

Friluftsfrämjandet driver skid- och snowboardskola i Sunnerstabacken i Uppsala. Nu vill vi bli fler ledare inför vintersäsongen.

Start: fredag, 23 sep 2022 (kl 12:00)
Slut: onsdag, 30 nov 2022 (kl 13:00)

Vi har många som vill lära sig att åka skidor eller snowboard i backarna och vill gärna möta den efterfrågan som finns. Ledarna hos oss är från gymnasieungdomar och uppåt i alla spridda åldrar och vi har väldigt roligt tillsammans i backen.

Att vara ledare är ett sätt att utveckla sin personliga förmåga att leda grupper. Är du ny som ledare börjar du med barngrupper. Du behöver ha tålamod och empati för hur det kan vara att vara liten och ge sig ut på sitt första äventyr i backen. Du ska också tycka att pedagogik och olika metoder för att lära ut är intressant. Genom att vara ledare får du också möjlighet att utveckla din egen åkning genom de fortbildningar och utbildningar som Friluftsakademin inom Främjandet och vi själva ger. Friluftsakademin erbjuder kurser som motsvarar SLAOs instruktörsutbildningar för olika nivåer.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att ha varit skidinstruktör. Har du redan vana är du också välkommen att höra av dig. Vi saknar särskilt snowboardledare inför säsongen, liksom hjälpledare i de olika barngrupperna. Har du egna barn i backen är du också välkommen att hjälpa till för att vi ska kunna erbjuda fler barn möjlighet till livslångt lärande. Alla ledare jobbar ideellt och det vi får tillbaka är all uppskattning för våra kurser från barnen och de vuxna som vi får till oss varje säsong.

Vintersäsongen 2023 planerar vi för skid- och snowboardskolan helgerna i vecka 4 och 5 (heat 1), samt 9 och 10 (heat 2). Dessförinnan ges utbildning i en introduktionskurs för dem som saknar utbildning.

Här kan du lämna dina kontaktuppgifter och göra en intresseanmälan för att bli ledare. För er som är intresserade kommer vi att ordna ett informationsmöte senare i höst. Nu gör vi en omstart efter pandemin och ser fram emot att träffas fysiskt igen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om du har mer frågor innan mötet, vänligen kontakta grenledare Jin Moen: jin.moen@friluftsframjandet.se


Mer info

Arrangör
Ansvarig ledare
Svårighetsgrad
Medel
Passar för
Vuxen, Ungdom
Gren
Skidor utför
Typ av äventyr
Aktivitet

Anmälan, tid & plats

Start
fredag, 23 sep 2022 (kl 12:00)
Slut
onsdag, 30 nov 2022 (kl 13:00)
Antal platser
Platser kvar
Medlemspris
0 kr
Bli medlem
Barn
+ 110 kr
Ungdom
+ 180 kr
Vuxen
+ 380 kr
Familj
+ 550 kr

Plats: 

Dag Hammarskjölds Väg 276, 756 52 Uppsala, Sweden

Latitud
59.793450136862646
Longitud
17.66341038101777

Format: WG S84 decimal

Annons

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kunskap & guider

Inspiration