Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Intresseanmälan - barnverksamhet i Stockholm 2019

Flera barngrupper finns med verksamhet i Stockholms kommun. Intresset är stort för att delta i dessa grupper och genom att anmäla dig till denna intresselista så finns möjlighet att vi kontaktar dig när en plats blir ledig. Vi kan tyvärr inte garantera plats.

Start: söndag, 27 okt 2019 (kl 09:00)
Slut: söndag, 22 dec 2019 (kl 13:00)

Flest barngrupper finns i Stockholms kommun. Flest grupper finns i Stora Skuggan på Norra Djurgården (Östermalm), men grupper finns även på Söder och Kungsholmen. Alla stadsdelar har inte verksamhet i alla åldersgrupper. Vi delar in verksamheten i: Skogsknytte, Skogsmulle till Strövare, det vill säga från 3 års ålder till 12 år ålder. Vi kan inte garantera att ditt barn får plats i någon grupp inom barnverksamheten.

Det enklaste sättet att se till att dina barn får plats i verksamheten är att bli ledare. Det är dessutom väldigt roligt och lärorikt att vara ute med barnen i skogen. Ledarutbildning får du genom Friluftsfrämjandet och eftersom vi har flera barngrupper så stödjer vi ledare varandra.

Vi söker ständigt efter ledare till verksamheten. Om du är är intresserad kontakta Ingrid via: barn.stockholm@friluftsframjandet.se

Om ditt/dina barn redan har en plats i en grupp så behöver du inte anmäla barnet/barnen till denna intresselista. Listan gäller bara för nya barn som inte har någon plats i en barngrupp idag. Barn som redan är i verksamheten har förtur.

Datumen angivna här bredvid är bara för att systemet bara tillåter en intresseanmälan som har datum. Vi fastställer gruppernas sammansättning i början av varje termin. Vårens grupper är redan satta och höstens grupper brukar vara färdiga i september/oktober. Om ditt barn har fått plats i någon grupp kommer vi att mejla dig specifikt.

Genom att anmäla dig till denna lista godkänner du att vi sparar kontaktinformation från Friluftsfrämjandet medlemsregister om dig så att vi kan kontakta dig om det blir någon ledig plats i barngrupper. Har du även angett att du kan tänka dig att bli ledare kommer vi använda kontaktuppgifterna för att kontakta dig om ledarutbildningar. För att hålla listan aktuell avvecklar vi intresselistan efter varje terminsstart och startar en ny för de som önskar kvarstå.

OBS! Den här intresselistan är för barn och inte för vuxna. Det betyder att om du anmäler en vuxen av misstag (exempelvis dig själv) så kommer vi boka av dig från intresselistan. Det är för att vi ska veta vilket barn anmälan gäller och hur gammalt barnet är.


Mer info

Arrangör
Ansvarig ledare
Svårighetsgrad
Inga förkunskaper
Passar för
Barn 0-6, Barn 7-12
Gren
Skogsmulle
Typ av äventyr
Aktivitet

Anmälan, tid & plats

Start
söndag, 27 okt 2019 (kl 09:00)
Slut
söndag, 22 dec 2019 (kl 13:00)
Antal platser
Platser kvar
Medlemspris
0 kr
Bli medlem
Barn
+ 100 kr
Ungdom
+ 170 kr
Vuxen
+ 360 kr
Familj
+ 530 kr

Plats: 

Stockholm, Sverige

Samlingsplats: 

Olika platser inom Stockholm.

Latitud
59.329323
Longitud
18.068581

Format: WG S84 decimal

Kunskap & guider