Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

BTH Bygg stödjer Friluftsfrämjandet och Meningsfull väntan

Långsiktighet, hållbarhet och socialt ansvar är tre viktiga ledord för BTH Bygg som valt att stötta Friluftsfrämjandet och projektet Meningsfull väntan.

Långsiktighet, hållbarhet och socialt ansvar är tre viktiga ledord för BTH Bygg som valt att stötta Friluftsfrämjandet och projektet Meningsfull väntan. Tack vare samarbetspartners som BTH Bygg kan Friluftsfrämjandet och projektet Meningsfull väntan möjliggöra att personer som väntar på eller nyligen fått uppehållstillstånd får en meningsfull fritid, mår bättre, känner sig delaktiga i det nya land de kommit till och möjliggöra en väg till friluftsliv och socialt sammanhang över tid.

BTH Bygg BTH Bygg är ett professionellt, tillgängligt och modernt byggföretag. Vi gör det självklara, nämligen håller vad vi lovar, utan reservationer. Vi släpper inte från oss ett halvdant jobb och vi slösar inte med miljö eller resurser. Styrkan med BTH Bygg är vår bredd, från projektutveckling till service, där företagets affärsinriktningar överlappar varandra med sin kompetens. Mer om BTH Bygg hittar du på BTH Byggs webbsida.