Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vill du bli vår företagsvän?

Genom att bli företagsvän kan ditt företag stötta Friluftsfrämjandets viktiga arbete för folkhälsa och livsglädje, för stora och små, oavsett tidigare erfarenhet. Ditt stöd gör skillnad!

Friluftsfrämjandet vill att friluftslivet ska vara för alla, oavsett ekonomiska, sociala, kulturella eller geografiska förutsättningar. Friluftsliv bidrar till en förbättrad folkhälsa men skapar också glädje och miljömedvetenhet. Den natur man lär känna och tycka om vill man också ta hand om.

Friluftsfrämjandets olika verksamheter vänder sig till både barn och vuxna, över hela landet. I Ur och Skur, Skogsmulle och skidskola ger barn möjlighet att leka och lära i naturen året om. Långfärdsskidsko, fjällvandringar och kajakturer med kunniga och välutbildade ledare ger vuxna säkerhet och fina upplevelser på det lite större äventyret. Friluftsfrämjandet verkar också för att behålla allemansrätten orörd.

Utöver detta görs också riktade satsningar mot skolor i socioekonomiskt utsatta områden, med lokala skidbackar och skidskolor, med Skogsmulle i förskolan och verksamhet på asylboenden och för personer som är nya i Sverige. På så sätt bidrar Friluftsfrämjandet på ett unikt sätt till att barn som annars inte skulle få möjlighet att möta skidåkning och friluftsliv får den chansen.

 

Detta får du som företagsvän:

• Egen logotyp, med länk till egen hemsida, på företagsvänsidan på friluftsfrämjandet.se
• Egen logotyp på företagsvänsidan magasin Friluftsliv
• Diplom ”Tack Företag AB”
• Logotyp för företagsvän tillåten att användas i egna kanaler, i såväl liggande som stående format, anpassat för tryck och webb.

Som företagsvän stödjer du vår viktiga verksamhet, till en kostnad av 15 000 kronor/år. För att bli företagsvän kontaktar du:

foretagsvan@friluftsframjandet.se

För att Friluftsfrämjandet ska kunna leverera detta behöver vi ditt företags logotyp i tryck/webbformat.

Bli företagsvän!

Visa att du stödjer vårt arbete för att alla barn ska få chansen att växa upp med en stark koppling till naturen och att allemansrätten ska förbli en självklar rättighet i Sverige.

Kontakta oss!

Diplom

Som tack för ditt stöd får du ett diplom, signerat av Friluftsfrämjandets generalsekreterare.

Logotyp

Logotyp för användning i egna kanaler.

Våra företagsvänner

Outnorth

outnorth.se

nkel kommunikation

nkel.se

Skyltmax

Skyltmax.se

Bergans

Bergans.se

Canyon

canyon.com

DETTA STÖDJER DU SOM FÖRETAGSVÄN: