Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Ge en gåva till vår verksamhet!

Kanske har friluftsliv aldrig varit så viktigt som just nu. För när covid-19-krisen drabbade vårt samhälle och allt förändrades fanns naturen där och erbjöd ett tryggt livsrum för stillsamma stunder, för vandrande möten, för motion och för lek. En gåva till Friluftsfrämjandet innebär stöd till alla våra verksamheter som riktar sig till alla, gamla som unga.

En gåva bidrar till Friluftsfrämjandets verksamhet och möjliggör att vi kan nå ut till dem som behöver friluftslivet allra mest. Barn som får utforska och uppleva naturen utvecklar rörelseglädje och lär sig massor samtidigt läggs grunden för ett livslångt miljöengagemang.

Stötta oss

Gåva
Swisha en gåva och stötta vår verksamhet
Stödjande medlemskap
Ditt medlemskap stödjer vårt arbete för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen
Testamentera
Genom att skriva in Friluftsfrämjandet i ditt testamente kan du göra skillnad efter din bortgång.
Företagsvän
Det finns flera möjligheter för företag som vill hjälpa oss

Sätt in ditt bidrag på vårt plusgiro 900176-9, eller swisha till nummer 123 900 17 69, och kom ihåg: ingen gåva är för liten!

Varje gåva är viktig, oavsett belopp. Om du är angelägen om att stödja en särskild del av vår verksamhet, kontakta Helena Graffman, helena.graffman@frilufsframjandet.se 

Swisha en gåva

Öppna swish och scanna QR-koden för att swisha en valfri gåva till 900176 9. Tack vare din gåva kan fler hitta vägen till naturen.

Kort om 90-konto

Endast ideella föreningar, stiftelser och trossamfund har rätt till att ha ett 90-konto. Kontot har godkänts av Svensk Insamlingskontroll, som även granskar det fortlöpande.

Friluftsfrämjandet granskas av Giva Sverige

Friluftsfrämjandet är medlem i Giva Sverige och följer kravet att minst 75 % av insamlade medel går direkt till verksamhet och ändamålet.