Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Canyon

Canyons produkter är utvecklade av passionerade cyklister tillsammans med högt kvalificerade ingenjörer och kreativa designers som till sin hjälp har modern datorteknik.

Som Canyon-cyklist är du alltid i centrum. Vi på Canyon vill ge dig den bästa tänkbara teknologin till din favoritsysselsättning. Cyklarna från Canyon är inte bara cyklar som bryter ny mark med unika lösningar, det är också cyklar med en totalt individuell och innovativ design.

Canyon var en av pionjärerna inom näthandeln och var tidiga med att enbart sälja sina cyklar online vilket garanterar mycket cykel för pengarna genom färre mellanhänder. Med genomtänkta och högteknologiska cyklar och generösa villkor så har Canyon gjort succé världen över hos både fullblodsproffs och ambitiösa motionärer.

Vi vill tacka för ert förtroende för våra produkter och lovar att fortsätta bygga på vår långa lista med framgångar.

Dags för en ny cykel? Här hittar du Canyons cycklar: www.canyon.com

Ta del av det roliga!

Som medlem får du en prenumeration av populära magasinet friluftsliv, möjlighet till massor av aktiviteter, attraktiva medlemserbjudanden, försäkring i samband med aktiviteter och mycket mer! Att vara medlem kostar mindre än en krona per dag. Låt äventyret börja!

Bli medlem