Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Riksting 2017 - Piratting

Årets upplevelseläger med TVM Äventyrsgrupperna

Välkommen till upplevelselägret Riksting 2017. Vi välkomnar alla ungdomar med friluftsintresse till en helg full av aktiviteter och gemenskap!

Lägret kommer äga rum 25e till 28e maj i det vackra friluftsområdet Lövhagen som ligger vid kusten utanför Nynäshamn. Du kommer ha möjlighet att prova olika spännande aktiviteter såsom vindsurfing, geocaching, bouldering, naturparkour mm.

Ta chansen att tillbringa en häftig helg tillsammans med både nya och gamla vänner!

Piratting

Eftersom tingsplatsen ligger vid havet så kommer hela lägerhelgen från början till slut att vara inspirerad av pirater. Om du vill - kom gärna utklädd!

Under fredagen ger vi oss ut på en aktivitetsrunda där vi bland annat letar ledtrådar efter en försvunnen skatt... Med olika samarbetsövningar såväl som tävlingar kommer ert mod, skicklighet samt slughet som pirater att sättas på prov. Senare på fredagen kan de som vill mäta sina styrkor i en traditionell kanotdragkamp. Som avslutning på dagen hålls lägerbål.

Lördagen bjuder på valfria aktiviteter; vindsurfing, geocaching, musikal och bouldering är något av det vi erbjuder. Men den som vill får såklart också bara sola sig på klipporna eller ta ett dopp i havet. Givetvis kommer det också finnas massa tid för lekar och mys runt lägerelden.

Mer information

Du som inte tidigare har deltagit i Friluftsfrämjandets barn- och ungdomsverksamhet är varmt välkommen att anmäla dig till nytinget.

Mer info om lägret finns dels på sidorna i den permanenta tingsguiden, dels på rikstingets övriga webbsidor i menyn. Missa inte tingsfaktan med viktig information som du som du deltagare måste ta del av.

Vi kommer uppdatera fortlöpande inför tinget både här på webbsidan och på lägrets facebookevent.

Kontakt

Vid frågor går det jättebra att kontakta oss.

Elsa Rozenbeek, lägeransvarig
e-post: elsarozenbeek@hotmail.com
tel: 073-0399318

Gwenyth Rooijackers, lägeransvarig
e-post: gwenythir@yahoo.se
tel: 0762947708


Välkommen till årets upplevelseläger!
Rikstingsgruppen,
Friluftsfrämjandet Lidingö

Aktiviteter

En helg fylld av aktiviteter och upplevelser