Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

 • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
 • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Vi söker Lön- och redovisningsansvarig till I Ur och Skur Utveckling AB

2018-10-03

Har du intresse för lön och redovisning samtidigt som friluftsliv och lärande ligger dig varmt om hjärtat? Då borde du ta tillfället i akt och söka tjänsten som lön- och redovisningsansvarig till I Ur och Skur Utveckling!

Din möjlighet 

I rollen som lön- och redovisningsansvarig hos I Ur och Skur Utveckling får du möjligheten att vara med och utveckla ekonomifunktionen för att ge bästa möjliga ekonomiska stöd till både skolor, förskolor, ledning och anställda. Du rapporterar till ekonomichefen och tillsammans med en kollega ansvarar du för den löpande redovisningen och löneberedningen inom bolaget. 

Huvudsakliga ansvarsområden:  

 • Stöd till rektorer med löne- och ekonomikompetens 
 • Ansvara för löneberedning mot dina förskolor/skolor enligt gällande lagar och avtal 
 • Löpande redovisning i korrelation med budget och tidplan 
 • Redovisning av moms, sociala avgifter och skatt
 • Budget- och prognosuppföljning
 • Månadsvis avstämning av balansräkning och resultatanalys 
 • Leverantörsreskontra, kundreskontra samt hantering av fakturor 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en noggrann och strukturerad person som har förmåga att se detaljerna. På ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt stöttar du rektorer och medarbetare med ekonomiska frågor. Du trivs i en prestigelös miljö och med ett flexibelt förhållningssätt arbetar du för att skapa samarbeten samtidigt som du bidrar till effektivisering och utveckling av verksamheten. 

Vidare har du: 

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
 • Arbetat med hela löneprocesser
 • Erfarenhet av löne-, ekonomi-, och budgetsystem
 • Goda kunskaper i Excel 

Det är meriterande om du tidigare arbetat i lönesystemet Visma samt redovisningssystemet Hogia.

Om Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling AB

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling AB är ett modernt, ansvarsfullt och effektivt förskole- och skolkoncept byggt på utomhuspedagogik, Friluftsfrämjandets ideella syfte och I Ur och Skurs starka varumärke.
I Ur och Skur skall aktivt bidra till att fler barn i Sverige, oavsett bakgrund, kommer ut i naturen, utvecklar kunskap om hållbar livsstil och uppnår bättre hälsa. Detta genom att driva, sprida och kvalitativt utveckla konceptet samt överta och starta egna verksamheter, erbjuda utbildningar, föreläsningar och teckna avtal med licenstagare av konceptet. Bolagets vinst ska återinvesteras i fortsatt utveckling av I Ur och Skur Utveckling AB. Bolaget är helägt dotterbolag till Friluftsfrämjandet Riksorganisation.

Företaget har arbetat långsiktigt för tillväxt i samarbete med olika partners, kommuner och fastighetsägare. Bolaget kommer fortsätta att utveckla organisationen, förskolor, skolor och I Ur och Skur pedagogiken under 2019. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm, Hägersten 

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.
I denna rekrytering samarbetar I Ur och Skur Utveckling AB med PeopleProvide. Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Olivia Karlegatt, olivia@peopleprovide.se

Ansök här