Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Utbildning

Varje termin genomför vi ett flertal utbildningar för pedagoger. Utbildningarna är både för dig som är intresserad av utomhuspedagogik och I Ur och Skur.

Här hittar du våra utbildningar 

Alla våra aktuella utbildningar finner du i Friluftfrämjandets äventyrshanterare. Skrolla ner på sidan för att komma till utbildningar och för att anmäla dig. 

GDPR information på www.iurochskur.se under behandling av personuppgifter för mer infomraiton läs under rubriken Behandling av Personuppgifter 

Önskar du få utbildning, fortbildning eller inspiration? kontakta anmalan@iurochskur.se eller lotta.soderberg@iurochskur.se 

Anmäl dig

Sista anmälningsdagen är tre veckor innan utbildningen. Anmälan till samtliga utbildningar och föreläsningar sker via Friluftsfrämjandets Äventyrshanterare. Till nätverksträffar och möten sker anmälan via anmalan@iurochskur.se. För att kunna anmäla sig måste du vara inloggad med ditt medlemsnummer från Friluftsfrämjandet.  Anmälan är bindande och avgiften återbetalas mot uppvisande av sjukintyg. En administrationsavgift på 500 sek tas dock alltid ut. Det går alltid att byta deltagare vid sjukdom.Alla priser i programmet är exklusive moms.

Kursanmälan

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.